duminică, 14 iulie, 2024

Unde se organizează târguri de Paște, în 2024: Care se anunță a fi cel mai frumos

Paștele se apropie cu pași repezi, iar în mai multe orașe din țară vei putea să te bucuri de atmosfera festivă a unui târg dedicat acestei sărbători religioase. În cursul acestui an, diverse orașe din țară vor găzdui târguri de Paște, oferind vizitatorilor decorațiuni de basm și spectacole captivante. Iată unde se organizează târguri de Paște în 2024.

Unde se organizează târguri de Paște, în 2024

În 2024, mai multe regiuni din țară vor găzdui târguri de Paște, atrăgând în special atenția familiilor cu copii. Este o oportunitate minunată să creezi amintiri de neuitat alături de cei mici, așa că nu ar trebui să ratezi aceste evenimente, mai ales dacă ai copii. În plus, vor fi organizate diverse spectacole pentru a întreține atmosfera plină de bucurie.

Unul dintre orașele care se remarcă de câțiva ani prin organizarea unor târguri de Crăciun și de Paști deosebite este Craiova. În acest an, nu va face excepție și va impresiona prin tematica „Albă că Zăpada și cei 7 pitici”. Târgul va avea loc între 19 aprilie și 12 mai în Parcul Nicolae Romanescu, în zona Foișor-Casa Bibescu.

La acest eveniment, vizitatorii vor putea admira căsuțe unice unde se vor vinde produse tradiționale de Paști, inspirate și din basmul fraților Grimm. De asemenea, vor fi disponibile decorațiuni inedite, surprize pentru cei mici și concerte. Un moment special va fi reprezentat de punerea în scenă a învierii lui Iisus Hristos, iar în colaborare cu Mitropolia Olteniei se pregătește un program aparte pentru a marca această sărbătoare.

La Timișoara, târgul de Paște își așteaptă deja vizitatorii. Este deschis începând cu 31 martie și va rămâne accesibil până pe 6 mai. Aici vei putea admira decorațiuni unice, care îmbină tradiția cu modernitatea. Nu doar priveliștea va fi încântătoare, ci și deliciile culinare specifice orașului și aduse din diverse colțuri ale lumii, care îți vor face cu siguranță din ochi. Nu uita să îți iei și un suvenir ca amintire!

La ce activități poți lua parte

Nu uita să îți faci timp să vizitezi și târgul de Paște din Brașov în această perioadă. Între 27 aprilie și 12 mai, unul dintre cele mai populare orașe turistice din România va găzdui acest eveniment deosebit. Aici vei descoperi o varietate impresionantă de produse oferite de producătorii locali și meșteșugari talentați, care îți vor captiva atenția. Brașovul este un loc unde tradițiile românești prind viață în mod autentic.

„Ne propunem că acest târg să ofere brașovenilor și turiștilor atât produse de artă meșteșugărească, produse handmade și produse alimentare. Conferim oportunitatea de a promova meșteșugurile locale, de a susține artizanii și producătorii locali și de a cumpăra cadouri și obiecte tradiționale, obiecte de artizanat, bijuterii, produse locale și precum alte articole.

În cadrul evenimentului vor exista, pentru creșterea atractivității și adresabilității, tronsoane destinate comercializării de produse proprii de către producătorii locali”, a transmis Serviciul Public Administrare Brașov.

Nici Oradea nu va rata oportunitatea de a atrage un număr cât mai mare de turiști în perioada Paștelui din acest an. Între 26 aprilie și 6 mai, târgul de Paște va fi deschis în incinta Cetății Oradea. Aici, tradițiile românești vor fi celebrate într-un mod spectaculos, prin intermediul unor decorațiuni deosebite, spectacole captivante și preparate culinare tradiționale.

Cei care se întreabă unde se organizează târguri de Paște în acest an, trebuie să știe că și Sibiul se alătură orașelor care sărbătoresc Paștele printr-un târg dedicat, în intervalul 26 aprilie – 7 mai 2024.

„Târgul de Paște vă așteaptă cu o diversitate de produse, de la dulciuri la decorațiuni de Paști, obiecte din ceramică și jucării, dar și tot felul de bunătăți, de la miere la produse de patiserie sau delicioase clătite”, conform sibiucityapp.ro

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.