duminică, 3 decembrie, 2023

Victor Slav și Selina s-au căsătorit în secret? Imagini de senzație cu cei doi îmbrăcați în mire și mireasă

Multă lume se întreabă dacă Victor Slav și Selina s-au căsătorit în secret. Cei doi s-au afișat recent în ipostaze uluitoare la Paris. Victor Slav și partenera sa de viață formează un cuplu de mai bine de trei ani, însă sunt extrem de discreți când vine vorba de planul personal. Recent, fanii lor au rămas surprinși când au văzut imaginile de senzație cu cei doi îmbrăcați în mire și mireasă.

Victor Slav și Selina s-au căsătorit în secret?

Victor Slav și Selina formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi sunt împreună de trei ani și au planuri mărețe de viitor. După mai multe relații de iubire eșuate și despărțiri scandaloase, Victor Slav și-a refăcut viața amoroasă alături de Selina.

Deși sunt de nedespărțit și radiază de fericire împreună, Victor Slav și Selina au evitat de-a lungul timpului să vorbească despre căsătorie și copii. Cu toate acestea, recent cei doi și-au uimit fanii cu câteva fotografii în care apar îmbrăcați în mire și mireasă. Ședința foto a fost făcută la Paris, iar Selina a purtat o rochie de mireasă superbă.

Fanii au reacționat imediat și i-au întrebat pe cei doi amorezi dacă s-au căsătorit în secret. Victor Slav a negat presupunerile internauților și a precizat că este vorba de o ședință foto pentru o publicație. Rămâne de văzut când vor face cei doi amorezi marele pas și vor ajunge în fața altarului.

Ce spune fostul prezentator tv despre nuntă și copii

Victor Slav a avut mai multe relații de iubire controversate și a trecut printr-un mariaj eșuat cu Bianca Drăgușanu, cu care are o fiică. După divorț, fostul prezentator tv și-a găsit fericirea alături de Selina.

Cei doi nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre pe rețelele de socializare și să își declare public iubirea. Deși are doar cuvinte de laudă pentru iubita sa, Victor Slav nu se grăbește să se recăsătorească.

„Sunt într-o relație foarte frumoasă de 3 ani, dar cererea în căsătorie nu știu când vine. Eu sunt un om foarte serios și da, mă gândesc la lucruri serioase, dar eu niciodată nu mi-am făcut planuri înainte, iau lucrurile așa cum vin ele. Știu că e un clișeu, dar așa e. Cine știe, nu spun niciodată niciodată.”, a declarat Victor Slav.

Fostul prezentator tv a mai precizat că actuala iubită are o relație foarte bună cu fiica sa din mariajul cu Bianca Drăgușanu.

„Are o atracție fenomenală pentru copii. Oriunde merg cu ea are lipici la copii, care vin la ea. Și cu Sofia la fel și pe mine mă bucură asta.”, a mai precizat acesta.

Victor Slav și Selina s-au pozat îmbrăcați în mire și mireasă, iar fanii au fost de părere că cei doi s-au căsătorit în mare secret. La scurt timp după apariția neașteptată a celor doi amorezi, Victor Slav a negat zvonurile și a precizat că este vorba doar despre o ședință foto cu tematică pentru o anumită publicație. Fostul prezentator a declarat că este un bărbat împlinit alături de partenera sa, dar nu se grăbește să se recăsătorească.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.