joi, 23 mai, 2024

Violeta și Radu Bănică, vacanță de vis alături de tatăl lor. Cum a reacționat Andreea Marin când a văzut fotografiile cu cei trei pe rețelele de socializare

Violeta și Radu Bănică au fost recent într-o vacanță de vis alături de tatăl lor. Cei doi frați se înțeleg de minune cu Ștefan Bănică Jr. și petrec mult timp împreună. Ultima destinație de vacanță a acestora a fost în Antalya, într-un resort de lux. Iată cum a reacționat Andreea Marin când a văzut fotografiile cu cei trei pe rețelele de socializare.

Violeta și Radu Bănică, vacanță de vis alături de tatăl lor

Violeta și Radu Bănică au o relație foarte bună cu tatăl lor celebru, Ștefan Bănică Jr. Artistul are doar cuvinte de laudă când vine vorba de copiii săi și petrece cât mai mult timp cu aceștia. Recent, Ștefan Bănică Jr. și-a surprins familia cu o vacanță în Turcia.

Violeta și Radu au mers împreună cu actuala soție a tatălui lor în Antalya și s-au răsfățat într-un resort de lux. Cei doi se înțeleg de minune și cu fratele lor mai mic, Alexandru, pe care Ștefan Bănică îl are cu Lavinia Pîrva.

Pe rețelele de socializare, Violeta Bănică a postat câteva fotografii de familie, iar aprecierile internauților nu au întârziat să apară.

„Wow. Ești superbă.”, „Ești minunată!”, „Delicată.”, au scris fanii Violetei.

Ce mesaj le-a transmis Andreea Marin când a văzut pozele din mediul online

Andreea Marin a rămas în relații bune cu fostul soț. Ștefan Bănică Jr. Cei doi au împreună o fiică, pe Violeta. Tânăra a fost recent în vacanță împreună cu fratele ei și cu tatăl său celebru. Violeta Bănică a postat câteva fotografii din vacanță, iar mama sa i-a lăsat un mesaj superb.

„Pretty Woman.”, a comentat Andreea Marin în dreptul pozelor.

Andreea Marin are o relație deosebită cu fiica sa, dar și cu Radu Bănică Jr. Vedeta îi susține mereu în carieră și se mândrește cu aceștia.

,,Ei sunt că două picături de apă și îi iubesc nespus, sunt tare mândră de relația lor, de faptul că sunt doi tineri educați și generoși, cu bun simț, cu pasiuni frumoase, cu empatie.”, a precizat Andreea Marin.

La rândul ei, Violeta Marin Bănică are doar cuvinte de laudă pentru mama sa. Adolescenta se dedică în prezent studiului și își dorește o carieră de succes. Fiica Andreei Marin nu exclude să plece în străinătate pentru a studia.

„Mi-ar plăcea să fiu în lumina reflectoarelor, doar că pe lucruri care sunt pe meritul meu. Momentan mă îndrept spre Drept sau actorie. Am mai multe pasiuni și încerc să descopăr ce îmi place cel mai mult. La fel și cu universitatea, e un proces complicat. Ne gândim în America, Europa, mai aproape de casă, mai departe. În doi ani îi pleacă puiul de acasă, ceea ce mă întristează foarte tare. E momentul… trebuie să îmi descopăr viața, să văd ce pot să fac și să mă distrez.”, a declarat tânăra.

Violeta și Radu Bănică au o relație foarte bună cu tatăl lor și merg des în vacanțe împreună. Recent, aceștia au avut parte de un răsfăț pe măsură într-un resort de lux din Antalya. Fotografiile de familie postate pe rețelele de socializare de către Violeta Marin Bănică au fost apreciate de internauți.

Andreea Marin mesaj pentru fiica ei: Violeta e im vacanta cu Ștefan Bănică Jr - Femina.ro

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite