vineri, 12 aprilie, 2024

A murit la 17 ani, în timp ce făcea duș. Polițiștii din Dâmbovița au deschis un dosar penal

O fată de doar 17 ani din Dâmbovița a murit în timp ce făcea duș! Iată detaliul care i-a alarmat pe părinții ei și ce se știe în momentul de față despre acest deces, care ridică numeroase semne de întrebare.

O fată de 17 ani din Dâmbovița a murit când făcea duș! Detaliul care i-a alarmat pe părinții ei

O întreagă familie plânge acum după ce fata a decedat într-un mod pe cât de subit, pe atât de banal. Adolescenta de 17 ani a murit azi în timp ce făcea duș. Ea era încă elevă la un liceu din Târgoviște și făcea naveta, locuind la 30 de kilometri distanță, potrivit Ziare.com.

De dimineață, copila a intrat în baie să se spele, însă un anume detaliu le-a dat de gândit părinților că ceva este în neregulă. Fata a stat mai mult decât de obicei, așa că părinții au început să se întrebe dacă nu cumva a pățit ceva. Au decis să intre după ea după mai multe încercări de a bate la ușă și după ce au strigat-o, cel mai probabil, timp în care nu au primit niciun răspuns. Într-adevăr, fetița lor era în cabina de duș, inconștientă.

Părinții au sunat la 112, speriați, iar cadrele medicale au încercat timp de 50 de minute să o resusciteze pe adolescentă, însă fără succes, drept urmare au declarat decesul. Moartea ei este suspectă, mai ales că nimeni nu o știa pe copilă cu vreo problemă de sănătate.

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz. Trupul a fost preluat de serviciul de medicină legală pentru a stabili cauzele decesului. Rămâne de văzut ce alte informații vor mai ieși la iveală.

Este posibil să se fi intoxicat cu monoxid de carbon, dar numai serviciul de medicină legală, care a preluat trupul victimei, va putea stabili cauza decesului.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite