duminică, 19 mai, 2024

Caz halucinant pe Dunăre! O femeie drogată a răsturnat o barcă pe care se mai aflau 7 persoane, dintre care 2 copii

Un caz halucinant s-a produs duminică seară, 28 august 2023, când o femeie drogată a răsturnat o barcă pe care se mai aflau 7 persoane, dintre care 2 copii. Femeia în vârstă de 37 de ani a făcut o manevră greșită, iar barca s-a răsturnat în Dunăre. La testarea cu aparatul drugtest, rezultatul în cazul femeii a fost pozitiv.

O femeie drogată a răsturnat o barcă!

O femeie drogată, de 37 de ani, a răsturnat o barcă pe Dunăre, pe care se mai aflau şapte persoane, dintre care doi copii

Conform IPJ Galaţi incidentul a avut loc duminică seară. Poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Galaţi – Biroul Transporturi Navale Galaţi au fost sesizaţi prin 112 că o barcă s-ar fi răsturnat în Dunăre iar persoanele care se aflau în această ambarcaţiune s-ar afla în apă.

Din verificările preliminare efectuate de echipa operativă care s-a deplasat la locul indicat, respectiv mila marină MM 76, zona cunoscută sub denumirea de Cotul Pisicii, s-a stabilit faptul că o ambarcaţiune de agrement, condusă de o femeie, de 37 de ani, din municipiul Galaţi, în care se aflau 6 adulţi şi 2 copii minori, de 9, respectiv 10 ani, s-ar fi răsturnat în fluviul Dunărea, pe fondul manevrării greşite.

Femeia deţine permis de conducere ambarcaţiune clasa D şi a fost testată cu privire la consumul de alcool sau substanţe psihoactive.

În urma testării pentru consum de alcool, rezultatul a fost negativ, însă la testarea cu aparatul Drugtest, rezultatul a fost pozitiv la substanţa Benzodiazepan, motiv pentru care a fost condusă la Spitalul Judeţean Clinic de Urgenţă Galaţi Sf. Apostol Andrei, unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii prezenţei în organism a substanţelor psihoactive.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unei nave de către o persoană care se află sub efectul unor substanţe psihoactive, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 5 alin. 1 din Legea 191/2003, privind infracţiunile la regimul transportului naval, precum şi pentru vătămare corporală din culpă.

Vlad Pascu a ucis 2 studenți

Pe data de 19 august 2023, un tânăr în vârstă de 19 ani, Vlad Pascu, a urcat la volan sub influența drogurilor și a ucis doi studenți în vârstă de 20, respectiv 21 ani. Acesta a fugit de la locul accidentului, însă a fost prins câteva minute mai târziu în stațiunea Vama Veche.

Vlad Pascu se află în acest moment în spatele gratiilor, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta are mari probleme din cauza sevrajului și nu realizează încă ce a făcut. Tânărul are un comportament foarte agresiv și vrea să se întoarcă acasă.

În timp ce fiul său are probleme mari în închisoare, tatăl lui Vlad, Mihai Pascu, ar fi părăsit țara. Fostul campion de off-road extrem ar fi fost văzut plecând din România, prin punctul de trecere al frontierei din Vama Veche. Apropiați ai omului de afaceri susțin că acesta ar fi renunțat la comunicarea cu cei de acasă, având telefonul închis de mai multe zile.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.