joi, 23 mai, 2024

Copiii Shakirei alături de mama lor după divorțul de Gerard Piqué. Videoclipul în care vedeta apare împreună cu băieții ei a adunat milioane de vizualizări în câteva ore

Copiii Shakirei au talent muzical, la fel ca mama lor. Sasha și Milan apar alături de vedeta columbiană în videoclipul emoționant al piesei „Acróstico”, lansat pe 15 mai. În doar câteva ore, piesa a reușit să înregistreze câteva milioane de vizualizări.

Înainte de „Ziua Femeii”, Shakira și-a lansat cea mai recentă melodie, „Acróstico”. Ea a dedicat frumoasa piesă fiilor ei. În versurile sale, ea le-a mulțumit pentru că au făcut-o să creadă din nou în iubire după despărțirea de tatăl lor, Gerard Piqué. Videoclipul a arătat o pasăre mamă care are grijă de cei doi pui din cuib. Acum, vedeta a lansat videoclipul piesei „Acróstico”. Se pare că acesta a fost filmat în timp ce se pregătea să se mute din casa pe care o împărțea cu Piqué în Barcelona. Este casa în care Sasha și Milan au crescut împreună cu părinții lor.

Copiii Shakirei îi sunt alături după despărțirea de Gerard Piqué. Băieții îi calc pe urme fiind pasionați de muzică

Videoclipul piesei arată trio-ul familiei stând la pian, în timp ce pe ecran apar imagini cu cineva care împachetează lucrurile din camerele copiilor și stinge luminile lăsând în spate o casă goală. Shakira este văzută, de asemenea, stând singură la pian, înconjurată de cutii în jurul ei. Există, de asemenea, o imagine cu o masă de foosball, care pare să facă referire la fotbalistul spaniol Gerard Piqué, tatăl fiilor ei și fostul ei iubit.

Într-o postare pe Instagram, Shakira a împărtășit că fiii ei au vrut să i se alăture în videoclipul muzical pentru acest moment emoționant.

„Anul acesta, Milan a scris piese care m-au făcut să plâng de emoție, iar Sasha a petrecut ore întregi la pian, descoperindu-și vocea”, a scris ea în spaniolă. Este atât de frumos să vezi cum își întind aripile pentru a începe să își realizeze visele! Nu există nimic care să mă facă să mă simt mai împlinită decât să fiu mama lor,” a menționat vedeta pe rețelele de socializare.

Shakira și-a pus fanii pe jar după ce a lansat videoclipul piesei „Acróstico”. Pe Twitter, o persoană a scris în spaniolă: „La revedere, voi continua să plâng! Inima mea nu mai poate suporta. Mulțumesc Shakira, te iubesc atât de mult #Acrostico cu Milan și Sasha”. O altă persoană a scris pe rețelele de socializare: „Milan și Sasha, următorii regi ai industriei”.

Despre ce cântă vedeta în noua sa piesă. Versurile care stârnesc lacrimi în rândul fanilor

„Acróstico” vine după succesul piesei „BZRP Music Sessions Vol. 53″, care a fost atât o despărțire feroce de fostul soț Gerard Piqué, cât și un succes global masiv, care a doborât recordul pentru cea mai rapidă piesă latino care a atins 100 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Versurile piesei vorbesc mai profund despre dragostea pe care o are pentru fiii ei și despre faptul că va fi mereu alături de ei.

„M-ai învățat că dragostea nu este o înșelătorie și că atunci când este reală nu se termină/ Am încercat să nu te las să mă vezi plângând, să nu te las să-mi vezi fragilitatea, dar lucrurile nu sunt întotdeauna așa cum visăm/ Uneori fugim, dar nu ajungem/ Să nu te îndoiești niciodată că voi fi aici/ Vorbește cu mine și te voi asculta”, cântă Shakira în spaniolă.

Copiii Shakirei îi sunt alături în aceste momente dificile prin care trece vedeta. Săptămâna trecută, Shakira a primit premiul „Femeia Latină a Anului” în cadrul evenimentului Billboard Women in Latin Music. Ea a dedicat premiul mamei sale, fiilor ei și tuturor femeilor singure din lume.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite