duminică, 21 iulie, 2024

O clipă de neatenție i-a schimbat viața! Fetița de 9 ani a învățat să trăiască așa

O clipă de neatenție i-a schimbat viața! O fetiță de 9 ani a rămas fără 6 degete de la mâini după un accident suferit în timp ce se juca în spatele casei. Mama fetei, Kerry Ratcliffe, a rămas cu inima frântă după ce fiica sa, Bella, a trecut prin acest accident neprevăzut care i-a schimbat viața. Kerry Ratcliffe a cerut autorităților locale să ia măsuri după ce fiica ei în vârstă de 9 ani și-a pierdut 6 degete în timp ce se juca pe o alee din spatele casei.

O clipă de neatenție i-a schimbat viața, după ce și-a prins degetele într-un gard de înaltă securitate

Fiica lui Kerry Ratcliffe, Bella, pe atunci în vârstă de 8 ani, a suferit accidentul în luna aprilie 2023, în timp ce se juca pe o alee din spatele casei ei din Salford. Mama a spus că fetița ei „făcea un bârlog” din diverse obiecte împrăștiate în zonă când s-a urcat pe o masă, care a început să se clatine.

Bella a căzut și și-a prins degetele într-un gard de înaltă securitate, în încercarea de a-și atenua căderea. Ea a petrecut apoi 12 ore în operație, dar din păcate medicii nu au putut să-i reatașeze degetele.

„Este sfâșietor. Am auzit țipete și un vecin a fugit și apoi fiul meu m-a împins înapoi înăuntru și mi-a spus că nu are degete, apoi m-am prăbușit. Bella a fost dusă la spital. A fost operată timp de 12 ore în încercarea de a-i reatașa degetele. Nu a mers conform planului. A fost operată timp de 12 ore pentru a-i fi atașate degetele. Nu a mers conform planului”, a spus mama copilei, reamintindu-și scena terifiantă.

Bella, acum în vârstă de 9 ani, se adaptează foarte bine și, între timp, s-a întors la școală în ceea ce Kerry a descris drept „un pas masiv”. Mama a 5 copii a spus că încă nu a putut trece peste ceea ce s-a întâmplat în acea zi.

Mama copilei va contacta autoritățile pentru a se asigura că niciun alt copil nu se va mai accidenta acolo

De la accident, Kerry s-a mutat împreună cu soțul și copiii săi într-o altă zonă din Salford pentru a fi mai aproape de familia ei.

Ea a mai spus că Bella va avea într-o zi o proteză de mână, dar până atunci va face apel la autoritățile locale pentru a se asigura că acest lucru nu i se va întâmpla vreodată altui copil. Ea își dorește ca aleea să fie securizată corespunzător, și spune că toți vecinii obișnuiesc să arunce sau să depoziteze acolo obiecte de care nu au nevoie.

„Există o intrare privată cu porți de fier. Ne-au spus că au tăiat încuietorile. Apoi a devenit un un loc unde toți oamenii aruncă lucruri. Porțile sunt mereu deschise. Vecinii au spus că s-au plâns de ani de zile”, a spus femeia.

Directorul executiv al asociației de locuințe a spus că îi pare „extrem de rău” să audă despre accidentul Bellei.

„Gardul de securitate din spatele caselor a fost instalat în urmă cu câțiva ani, după ce mai mulți vecini ne-au informat cu faptul că acolo se depozitează obiecte în mod ilegal. În aprilie, un vecin a raportat acest incident și am mers imediat acolo pentru a asigura zona. Vom continua să oferim sprijin și să lucrăm cu comunitatea locală”, a susținut directorul.

O clipă de neatenție i-a schimbat viața după ce o fetiță de 9 ani a rămas fără 6 degete de la mâini, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a i le reatașa

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite