vineri, 12 aprilie, 2024

De ce este important să oferi cadouri partenerilor și angajaților companiei tale

Oferirea de cadouri cu ocazia sărbătorilor nu este un obicei nou și a devenit o modalitate importantă de a-ți arăta aprecierea față de angajați sau partenerii tăi de afaceri. Și acesta nu este singurul beneficiu al simplului gest de a oferi cadouri. Importanța cadourilor corporate este sprijinită și de psihologie care spune că atunci când primesc ceva, oamenii au tendința naturală să întoarcă favoarea. Cunoscută ca ”principiul reciprocității” este o tehnică importantă și este utilă în orice situație atunci când este aplicată în mod corect.

1. Cadourile corporate creează și întăresc relația cu partenerii și clienții companiei tale

Într-o lume caracterizată de viteză și în care contactul interuman este din ce în ce mai puțin necesar pentru a dezvolta o afacere, cadourile corporate sunt o ocazie de a le aminti partenerilor tăi de afaceri că în spatele unui contract se află oameni care se gândesc la ei ca la oameni și nu doar ca la niște furnizori sau prestatori de servicii. Cu alte cuvinte cadourile corporate umanizează compania și le reamintesc partenerilor tăi că înainte de toate, suntem oameni. Stabilirea unei relații la nivel uman poate fi extrem de util mai ales în situația în care pe parcursul colaborării apar neînțelegeri și asta pentru că în locul unui refuz, partenerii tăi vor fi mult mai predispuși să găsească soluții avantajoase pentru ambele părți împreună cu tine.

2. Sunt o modalitate simplă de a-ți exprima recunoștința

Fie că le oferi clienților, colaboratorilor sau angajaților tăi, cadourile corporate sunt o manieră excelentă de a transmite că ești le ești recunoscător celor care într-un fel sau altul contribuie la succesul afacerii tale.

3. Ieși în evidență

Așa cum tu ai diverși colaboratori, colaboratorii tăi la rândul lor au și ei colaboratorii lor iar dacă nu ai o relație personală cu ei, poți fi dat repede uitării mai ales în situația în care nu ați mai colaborat de mult. Aici intervin cadourile corporate. Alese cu grijă, cadourile corporate te vor ajuta să ”ieși din mulțime” și le vor reaminti constant colaboratorilor tăi de compania ta.

4. Contribuie la întărirea imaginii de brand

Oferirea de cadouri corporate așa cum sunt cele pe care le găsești aici este o metodă eficientă de a-ți construi sau întări imaginea de brand. Acest lucru te poate ajuta enorm în procesul de recrutare pentru că angajații tăi vor fi mult mai tentați să-ți recomande compania între prieteni. Pe de altă parte candidații la rândul lor vor dori să lucreze într-o companie care nu ezită să-și arate aprecierea față de angajații săi.

5. Cresc moralul angajaților și măresc productivitatea în cadrul companiei

Cadourile pentru angajați sunt și ele extrem de benefice pentru o companie mai ales dacă sunt însoțite de o recunoaștere publică a eforturilor angajaților care le primesc. O consecință naturală este aceea că angajații vor fi mult mai implicați și motivați știind că lucrează într-o companie care răsplătește performanța. Un alt efect este acela că gradul de retenție al angajaților companiei va crește.

Cum alegi cadourile corporate potrivite

Alegerea cadourilor corporate este foarte importantă și pentru a-și atinge scopul acestea ar trebui să îndeplinească anumite criterii. Cu alte cuvinte, pentru a fi apreciate, cadourile corporate ar trebui să țină seama de interesele celor ce urmează să le primească. Mai apoi, cadourile pe care compania ta urmează să le ofere trebuie să fie de calitate. Și în sfârșit, cadourile corporate trebuie să fie relevante  adică în alegerea lor trebuie să iei în calcul obiecte practice și utile.

Dacă te întrebi de unde poți achiziționa cadouri corporate care să îndeplinească aceste criterii, la Austral găsești o gamă variată de cadouri corporate de calitate care care vor face cu siguranță o impresie pozitivă persoanelor cărora le vei oferi. Pixuri și stilouri de marcă, genți de piele sau obiecte deco high end, obiecte personalizabile ce pot fi include într-un coș cadou, toate sunt disponibile la prețuri extrem de avantajoase pentru compania ta.

Oferă așadar cadouri corporate alese cu grijă și arată-ți aprecierea ca să fii la rândul tău apreciat!

Sursa foto: pexels.com

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.