miercuri, 29 mai, 2024

Elena Udrea, executată silit de ANAF. Blonda de la Cotroceni rămâne fără mașini și terenuri

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea va fi executată silit de către ANAF care scoate la licitație mai multe bunuri ale acesteia. Respectivele mașini și terenuri care vor fi vândute aparțineau acesteia și fostului ei soț, Dorin Cocoș. Reamintim că, în prezent, Elena Udrea se află la închisoare, după ce a fost condamnată în Dosarul Gala Bute.

Elena Udrea, executată silit de ANAF

ANAF va scoate la licitație mai multe bunuri ale Elenei Udrea și ale fostului ei soț Dorin Cocoș. Licitația este programată în perioada 31 ianuarie – 2 februarie 2023, în cadrul unei proceduri de executare silită. În urma acestei acțiuni, fosta „blondă de la Cotroceni” va rămâne fără mai multe terenuri și mașini.

Prin Serviciul Executări Silite Cazuri Speciale regional București, ANAF anunță vânzarea prin licitație, pentru a treia oară, a unor bunuri imobile aparținând fostului ministru al Turismului, Elena Udrea, condamnată în dosarul Gala Bute, și a fostului său soț, omul de afaceri Dorin Cocoș.

ANAF a transmis pe site-ul propriu că la data de 2 februarie, vor fi scoase la licitație mai multe terenuri ale Elenei Udrea. Aceasta este a treia licitație prin care Fiscul urmărește să recupereze din prejudiciul stabilit de către magistrați.

Ce bunuri au fost scoase la licitație

Potrivit informațiilor postate pe site-ul ANAF, este vorba de următoarele terenuri ale fostului ministru al Turismului, pentru care se va licita pe data de 2 februarie:

  • cotă 1/2 teren intravilan – drum de acces, în suprafață de 596 mp
  • teren intravilan construcții – 884 mp din acte (882 mp din măsurători)
  • teren intravilan construcții – 883 mp din acte (885 mp din măsurători)
  • teren intravilan construcții – 882 mp din acte (883 mp din măsurători)
  • teren intravilan construcții – 882 mp din acte
  • teren intravilan construcții – 881 mp din acte

Prețul de pornire a licitației pentru aceste terenuri este de 1.648.068 lei (exclusiv TVA).

Iar în data de 1 februarie, va avea loc o licitație pentru vânzarea unul Mercedes Benz care aparține fostului ministru al Turismului, prețul de pornire fiind de 28.478 lei (exclusiv TVA) și a unui Fiat fabricat în 2012, cu prețul de pornire de 26.526 lei (exclusiv TVA).

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite