joi, 23 mai, 2024

Lino Golden, la un pas de moarte! Artistul a fost transportat la spital după ce a fost implicat într-un accident rutier!

Cântărețul Lino Golden a fost la un pas de moarte, după ce a fost implicat joi, 16 februarie 2023, într-un accident rutier, pe Șoseaua Alexandriei. Artistul a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat la spital, după ce a izbit în plin un tramvai în Capitală. Mașina pe care o conducea Lino Golden a fost grav avariată.

Lino Golden, la un pas de moarte: Dus de urgență la spital, după ce a făcut accident

În dimineața zilei de 16 februarie 2023, artistul Lino Golden a fost implicat într-un accident în Capitală. Lino Golden se afla la volanul bolidului său de zeci de mii de euro când a fost lovit în plin de un tramvai. În urma impactului, bolidul de lux al cântărețului a fost grav avariat.

În urma unui apel la numărul unic de urgență 112, la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție și o ambulanță. Lino Golden și vatmanul au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost unul negativ.

Cântărețul a fost transportat de urgență la spital, pentru a i se oferi îngrijiri medicale.

Din primele informații, se pare că artistul nu ar fi acordat prioritate mijlocului de transport în comun. Urmează ca oamenii legii să deschidă o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul și cine a fost vinovat de producerea nefericitului eveniment.

După producerea accidentului, când se afla deja la spital, Lino Golden a postat pe rețelele de socializare un mesaj pentru a-își liniști fanii. În poza urcată pe rețelele de socializare, se vede că Lino are la gât un guler cervical.

„Sunt ok”, a scris Lino Golden pe imaginea pusă pe rețelele de socializare.

Lino Golden cu masca pe fata si mesajul sunt ok
După producerea accidentului, când se afla deja la spital, Lino Golden a postat pe rețelele de socializare un mesaj pentru a-și liniști fanii

A mai fost implicat în incidente rutiere

Nu este pentru prima dată când artistul este implicat într-un accident rutier.

De-a lungul timpului, Lino Golden a fost implicat în mai multe accidente și a fost nevoit să scoată bani frumoși din buzunare, pentru a-și repara autoturismele.

În 2021, artistul anunța pe contul său oficial de Instagram că a fost implicat într-un accident rutier și că și-a lovit mașina. Chiar dacă a preferat să nu ofere prea multe informații despre incident, cântărețul părea extrem de supărat în urma accidentului petrecut.

Ulterior, cântărețul a prezentat modul în care și-a distrus mașina printr-un videoclip filmat chiar în mașină. Artistul a ales să nu spună niciun cuvânt atunci ci doar s-a filmat pe fundalul unei melodii în timp ce fredona versurile și a scris că este supărat din cauza incidentului.

Atunci, Lino Golden nu a avut nevoie de îngrijiri medicale de suferit având doar bolidul său.

Ulterior, Lino Golden a ajuns cu mașina într-un service auto după ce și-a dat sema acă cineva i-a vandalizat mașina.

Foarte supărat că cineva și-a permis să atenteze la bolidul său, artistul a avut un mesaj foarte dur.

Artistul a spus că aceia care i-au pus cui sub roți sunt niște „țărani“.

„Am luat un cui în roată la mine în parcare. În 2021 încă există țărani d-ăștia care pun cuie în roți intenționat”, a scris Lino Golden atunci în dreptul fotografiei făcute în service-ul auto unde și-a dus bolidul să fie reparat.

Acum, Lino Golden a fost la un pas de moarte, după ce a fost implicat într-un accident rutier, în Capitală.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite