luni, 15 aprilie, 2024

Lucrează doar 5 minute pe zi şi câştigă 6.000 de euro pe lună! Tânăra lucrează în mediul online

O mamă din Statele Unite a relatat modalitatea prin care reușește să obțină aproximativ 6.000 de euro lunar. Femeia lucrează doar 5 minute pe zi din confortul propriei case, și a putut să își părăsească locul de muncă cu normă întreagă după doar 9 luni de la înființarea unei afaceri.

Lucrează doar 5 minute pe zi şi câştigă 6.000 de euro pe lună!

Rachel Jimenez obține un venit secundar fără a fi nevoie de experiență, ci doar de puțină cercetare de piață și utilizarea inteligentă a timpului. La vârsta de 36 de ani, tânăra vinde produse imprimabile pe platforma online numită Etsy.

„Ceea ce îmi place la Etsy este viteza cu care poți trece de la a avea o idee la a o testa și a o pune în fața unui public de sute până la milioane de potențiali cumpărători”, a scris femeia pe blogul său.

După ce produsul imprimabil este creat și pregătit pentru vânzare, trebuie să aloci doar „cinci până la zece minute pe zi” pentru a verifica mesajele.

„Fie că vindeți articole fizice sau digitale, vă recomand să începeți mic și să testați piaţa. De exemplu, dacă creați produse fizice, nu începeți cu un inventar de 1.000 de articole. În schimb, cumpărați ceea ce aveți nevoie pentru a vă lista primul articol, creați-l și apoi puneți-l acolo.

Dacă se vinde, poți face mai multe. Dacă nu se vinde, puteți reveni la planșa de desen cu informații noi despre ceea ce nu funcționează. Același lucru este valabil și cu produsele digitale. Creează ceva pe baza cercetărilor tale, postează-l pe Etsy, comercializează-l și notează ce se întâmplă”, a mai spus ea.

Rachel afirmă că, după ce și-a dedicat întreaga atenție afacerii sale, a reușit să câștige peste șase cifre în mai puțin de nouă luni și să renunțe la locul de muncă cu normă întreagă.

„Dacă mi-ai fi spus cum ar arăta viața mea acum acum un an, ți-aș fi râs în față”, adăugat Rachel.

A lansat diverse cursuri pentru cei interesați de acest domeniu

Rachel se axează pe comercializarea produselor digitale, fiindcă aceasta înseamnă că nu necesită stoc, iar acestea pot fi descărcate direct de către client după achiziționare.

„Dacă ești nou în domeniu, Canva este un instrument grozav pe care îl poți folosi pentru a crea produse digitale”, a scris ea pe blogul ei.

Prin produse digitale se înțelege jurnale, planificatoare, șabloane pentru invitații de nuntă, meniuri pentru restaurante și multe altele. Dacă oamenii doresc să le tipărească, tu le poți crea și vinde.

La începutul anului 2023, Jimenez a lansat un curs virtual despre psihologia pozitivă și capacitatea sa de a aduce succes, intitulat „Optimize Your Life Academy”. Acesta a generat aproximativ 12.250 de dolari în total în anul 2023.

Ea îl promovează prin diverse canale online, precum trimiterea de emailuri și un webinar gratuit pe care l-a lansat. În septembrie 2023, Jimenez a lansat și un alt curs, „Passive Income 101”, despre ce reprezintă venitul pasiv, cum să începi o afacere pentru a câștiga venit pasiv și cum să investești. Până în prezent, ea a informat doar persoanele care primesc newsletter-ul ei despre acest curs. Tnara care lucrează doar 5 minute pe zi percepe 97 de dolari pentru acest curs și a obținut aproximativ 900 de dolari din vânzări anul trecut.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.