luni, 13 mai, 2024

Maria Ghiorghiu anunță ce prăpăd se abate asupra României: „Văd un cer de noapte brăzdat de fulgere mari și luminoase!”

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu anunță ce prăpăd se abate asupra României. Într-o postare recentă pe blogul său, Maria Ghiorghiu a oferit o previziune legată de vreme în România, fiind de așteptat ploi torențiale cu fulgere și tunete.

Semnal de alarmă tras de Maria Ghiorghiu privind vreme extremă

Maria Ghiorghiu a vorbit, de-a lungul timpului despre tragediile care au marcat ţara noastră, precum incendiul din clubul Colectiv ori din Bamboo, iar acum, aceasta susţine că un fenomen halucinant va avea loc de curând. Acum, clarvăzătoarea anunţă că se așteaptă la fenomene meteorologice intense în perioada următoare. Aceasta a descris o scenă cu un cer înstelat străbătut de fulgere luminoase, observând că această activitate se desfășoară în special în partea de vest și nord-vest a țării.

Potrivit previziunilor făcute de Maria Ghiorghiu, trebuie să ne așteptăm la apariția unor evenimente meteorologice neobișnuite pentru această perioadă a anului, precum ploi torențiale în unele regiuni, însoțite de fulgere și tunete, similar cu fenomenele observate în timpul verii. În încheierea postării, Maria Ghiorghiu îndeamnă la recunoștință și mulțumire pentru darurile primite, exprimând aprecierea pentru sănătate și pentru viață, ca daruri neprețuite ale divinității.

„În această noapte, în timp ce scriam aici pe blog, văd de parcă aș mai fi avut încă un ochi la ceafă, văd un cer de noapte brăzdat de fulgere mari și luminoase. Totul se petrecea în Vest, Nord-Vest. Iată dragilor că vom avea atât zăpadă în unele părți din România, cât și ploi torențiale cu fulgere și tunete ca în mijlocul verii”, se arată în postarea Mariei Ghiorghiu.

A avertizat asupra primei tornade care a lovit România

Clarvăzătoarea le transmite urmăritorilor ei să se roage la Dumnezeu și să mulțumească pentru toate darurile primite.

„Să ne bucurăm că Bunul Dumnezeu nu ne uită, că Măicuța Domnului se roagă pentru ca noi să fim sănătoși și să avem roade de pe pământul pe care-l muncim cu drag și cu sudoarea frunții. Să mulțumim Domnului și Macii Domnului pentru toate darurile pe care le primim, pentru faptul că suntem sănătoși și ne bucurăm de toți cei dragi nouă, pentru darul fără de preț, care este viața!“, a mai spus Maria Ghiorghiu.

Nu e prima dată când Maria Ghiorghiu avertizează asupra unor fenomene meteorologice care vor lovi România.

„Dragii mei, vom auzi cât de curând de o astfel de furtună cumplită sau altfel spus, de o Tornadă care va mătura totul de pe Pământ. Totul se petrecea la Sud-Est! Cu asemenea temperaturi extrem de mari, ne putem aștepta la astfel de tornade în România Duhului Sfânt, tornade ce apar pentru prima oară la noi. Dar Bunul Dumnezeu și Măicuța Domnului iubesc România Sfântă și-o va ocroti cu Mila și cu Dragostea Sa!”, a scris Maria Ghiorghiu pe contul său personal în urmă cu ceva timp.

Astfel, Maria Ghiorghiu anunță ce prăpăd se abate asupra României, trăgând un avertisment cu privire la schimbările meteorologice care pot afecta diferite regiuni din România în viitorul apropiat, subliniind în același timp importanța recunoștinței și a aprecierii pentru viață și pentru toate darurile pe care le primim.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.