luni, 25 septembrie, 2023

Nouă „luptători ISIS” și-au răpit prietenul care urma să se însoare! Au dat de furcă autorităților din oraș

Deghizați în luptători ISIS, 9 prieteni italieni și-au răpit prietenul care urma să se însoare. Poliția a găsit viitorul mire legat într-o furgonetă.
Gluma a fost dusă la extrem chiar sub ochii locuitorilor impacientați, care au chemat imediat autoritățile. Aceștia au confiscate mai multe arme airsoft, cagule, căști, steaguri și haine care amintesc de cele ale militarilor și fundamentaliștilor.

Și-au răpit prietenul care urma să se însoare și au provocat panică printre locuitori

Steaguri ISIS, un comandat înarmat, cu fața acoperită de cagule, și un bărbat legat și băgat într-o camionetă, asta a fost o scena văzută de locuitorii din Trofarello, un orășel din Italia, sâmbătă, 24 iunie 2023, pe la prânz. Unui bărbat în vârstă, care privea scena de la fereastră, i s-a făcut rău și a fost necesară intervenția ambulanței. Polițiștii au intervenit în număr mare și astfel strada s-a umplut de carabinieri, mobilizați pentru a face față incidentului.
În cele din urmă, după o asiduă investigație, armata a reușit să găsească duba sub casa unuia dintre cei 9 răpitori. La bord se află un bărbat de vreo 30 de ani, legat și încătușat, care încă nu înțelesese că totul era o glumă, cu siguranță excesivă, pentru petrecerea burlacilor. Cei 9, care locuiesc între Torino, Moncalieri și Trofarello, au fost denunțați pentru alarmare publică. Au fost confiscate 3 puști airsoft, câteva jachete militare, cagule și căști negre cu viziere, 7 haine care amintesc de cele ale fundamentaliștilor islamici și chiar câteva steaguri.
Cei 9 tineri italieni care s-au prefăcut a fi luptători ISIS au vârste cuprinse între 23 și 31 de ani. Bărbatul răpit care urma să se căsătorească a fost găsit legat și speriat în fața casei unuia dintre “răpitori”, fără să bănuiască de gluma amicilor săi.
Doar că farsa celor 9 italieni nu a decurs conform planului, astfel că poliția a dat alarma în toată regiunea. Viitorul mire a fost găsit într-o furgonetă, în fața casei unuia dintre așa-zișii răpitori, era legat și habar nu avea că totul fusese o glumă.

Petrecere a burlacilor, finalizată cu dosar penal. Dansatoarea a fugit cu banii petrecăreților

Altfel, la o petrecere a burlacilor, organizată în camera unui hotel din Alba Iulia, 5 bărbați s-au ales cu dosar penal după ce au mai fost și păcăliți de o femeie adusă pentru a întreține atmosfera. Întâmplarea cu iz tragi-comic s-a petrecut în noapte de 25 spre 26 iulie 2018, iar instanța s-a pronunțat în 21 decembrie 2022. Bărbații au contactat 2 prostituate, care urmau să le danseze și să întrețină relații sexuale cu ei.
Una dintre femei a ajuns la hotel și le-a solicitat în avans banii. După, le-a spus că trebuie să coboare jos pentru a discuta cu un taximestrist care trebuia să aducă vin pentru petrecere, dar și pentru a o aduce pe prietena ei.
Însă, odată ce a ajuns în parcarea hotelului, dusă a fost. Aceasta a fugit cu autoturismul care fusese pregătit de către complice și viitorul său soț. După ce și-au dat seama că au fost păcăliți, bărbații au ieșit pentru a servi masa la un local din oraș.
Însă, în parcarea restaurantului au dat peste femeia care i-a înșelat și au mers să-i ceară socoteală. Astfel, s-a ajuns la un tărăboi între însoțitorul femeii și gașca de 5 bărbați. El s-a apărat cu un briceag, iar petrecăreții înșelați l-au lovit cu mai multe scaune.

„În continuare, a reușit să se elibereze din încercuirea celor cinci agresori și a luat un scaun aruncând înspre aceștia, totodată acesta a continuat să lovească în aer cu briceagul ca un gest de apărare împotriva atacatorilor și în acest context l-a tăiat pe inculpat (…) în zona toracică. În final, toate cele șase persoane implicate în scandal au părăsit incinta localului”, se precizează în rechizitoriul Parchetului.

Părțile implicate au ajuns la o înțelegere amiabilă, după ce femeia le-a returnat banii. Bărbații au trebuit să plătească o amendă penală în valoare de 3.000 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.
Cei 9 bărbați care și-au răpit prietenul care urma să se însoare au fost puși sub acuzare pentru alarmare publică.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite