vineri, 14 iunie, 2024

Căsătorită și văduvă în decurs de 10 minute! Ce s-a întâmplat cu mirele la scurt timp după jurământul de nuntă

Toraze și Johnnie Mae Davis au mers împreună la altar pentru a-și uni destinele în fața copiilor, părinților, familiei și prietenilor lor. Însă, o zi care ar fi trebuit să fie încununată doar de momente plăcute pentru cuplul nepalez, a luat o întorsătură tragică atunci când mirele s-a prăbușit la pământ în fața bisericii. Astfel, femeia căsătorită și văduvă în decurs de mai puțin de o zi, a trecut de la bucurie la amărăciune.

Căsătorită și văduvă în aceeași zi

La scurt timp după ce și-au depus jurămintele, proaspăt căsătoriții au ieșit afară din biserică pentru a face poze, moment în care mirele în vârstă de 48 de ani, s-a dezechilibrat și a căzut la pământ.
O ambulanță a fost chemată pentru a-l transporta la spital, însă medicii nu au putut decât să-i constate decesul. Potrivit acestora, bărbatul ar fi murit din cauza unui cheag de sânge.
Moartea lui Davis a a venit într-o perioadă în care ar fi avut de sărbătorit, pe lângă unirea destinului cu persoana iubită, și alte evenimente de o importanță deosebită. În aceeași zi, bunica bărbatului își sărbătorea ziua de naștere și, de asemenea, pe 19 iunie se sărbătorește și sfârșitul sclaviei în SUA, care s-a petrecut în 1865.
Monica Miller, asistentă medicală, și colegă de serviciu cu Davis, a spus că fericirea cuplului era palpabilă.

„Am putut doar să văd zâmbetul de pe chipul lui și cât de fericit era. Doar energia lui… știam doar că… a fost o zi grozavă pentru el”, a spus Miller despre Davis.

„Într-o secundă, s-a întâmplat într-o secundă”, a spus Roberson, un prieten al mirelui, adăugând că nu poate înțelege cum Dennis „a fost văduv și căsătorit” în doar câteva minute.
Prietenii și cei dragi ai lui Dennis i-au fost alături văduvei proaspăt căsătorite cu compasiune și dragoste, încercând să o consoleze. Sâmbătă dimineața, 24 iunie, o campanie GoFundMe în beneficiul femeii a adunat aproape 14.000 de dolari pentru ea și copiii cuplului.

Un semnal public pentru ca oamenii să-și monitorizeze îndeaproape sănătatea

Cei care au susținut-o financiar pe văduvă au spus că speră, de asemenea, ca durerea ei să servească drept un memento public pentru ca oamenii să-și monitorizeze îndeaproape sănătatea și să caute îngrijire dacă ceva se simte în neregulă.

„În fiecare secundă, minut, trebuie să o iei în serios”, a spus prietena lui Dennis, Tonja Ross.

„Încercați să vă preocupați unul de sănătatea celuilalt, astfel încât să aveți cât mai multe momente fericite și viața voastră să nu fie scurtată astfel. Nu toate urgențele medicale pot fi prevenite. Cu toate acestea, unele pot fi”, a adăugat Tonja

Deși există diferențe cheie între cele două cazuri, moartea lui Davis a adus aminte de accidentul de mașină din 28 aprilie, care a ucis o mireasă din Carolina de Sud, pe Samantha Miller.
Femeia în vârstă de 34 de ani pleca de la nuntă, atunci când un șofer în stare de ebrietate și care conducea cu viteză mare a lovit mașina în care se aflau mireasa cu mirele, conform declarațiilor făcute de polițiștii care s-au ocupat de caz.
Samantha Miller a murit în timp ce își purta rochia de mireasă, iar mirele, Hutchinson, a fost spitalizat cu răni grave, dar a supraviețuit. Șoferul a fost acuzat de ucidere din culpă, precum și pentru cauzarea morții în timp ce conducea sub influență, au spus anchetatorii.După pregătirile pentru nuntă, femeia căsătorită și văduvă, acum va trebui să se preocupe de pregătirile funerare.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite