luni, 25 septembrie, 2023

Crimă comisă la o nuntă din Bragadiru! A ajuns de la petrecere, la morgă!

O crimă a fost comisă la o nuntă din Bragadiru. Un bărbat a fost înjunghiat de o persoană care nu fusese invitată la nuntă. După ce a fost înjunghiat, bărbatul a fost transportat la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Nuntașii au rămas șocați când au văzut scenele sângeroase.

Crimă comisă la o nuntă din Bragadiru!

O petrecerea de nuntă s-a transformat duminică seară, 28 mai 2023, în scena unei crime oribile pe o stradă din județul ilfovean Bragadiru. Un bărbat a fost înjunghiat după ce a încercat să discute cu o persoană care nu era invitată la nuntă. Între cei doi s-a iscat un scandal, totul a degenerat atât de mult, încât s-a ajuns la crimă.

Bărbatul care a fost înjunghiat era împreună cu fratele și cumnata lui în interiorul localului când a venit persoana care nu fusese invitată la nuntă. Acesta a ieșit în afara localului pentru a-l calma pe bărbatul agitat.

Între cei doi spiritele s-au încins destul de repede, iar agresorul a scos un cuțit cu care a lovit victima în zona abdomenului, iar apoi a fugit. Bărbatul a fost găsită după puțin timp de nuntași, care au apelat la numărul unic de urgență 112. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție și o ambulanță. Bărbatul a fost dus de urgență la spital, însă medicii nu au mai putut să facă nimic pentru a-i salva viața.

„La data de 28 mai 2023, în jurul orei 21:50, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe o stradă din orașul Bragadiru, se află o persoană căzută. La fața locului, s-au deplasat imediat polițiștii orașului Bragadiru, care au constatat că cele sesizate se confirmă, găsind un bărbat ce prezintă urme de sânge pe haine. De asemenea, la fața locului s-au deplasat 2 echipaje medicale, care acordă primele îngrijiri victimei”, au precizat reprezentanții IPJ Ilfov.

Nimeni nu știe de la ce a pornit conflictul

Mai multe persoane care au fost la nuntă au fost întrebate de polițiști dacă știu care a fost motivul pentru care bărbatul a fost înjunghiat, însă nimeni nu a știut de la ce a pornit altercația dintre cei doi bărbați. Scandalul dintre cei doi s-a produs afară și nu s-a auzit și în interiorul localului.

Patronul localului susține că nu a văzut nimic suspect, ci doar și-a dat seama că cele două persoane purtau o discuție în contradictoriu.

„Nu am aflat pur și simplu nimic, decât că două persoane se ceartă afară și când am ieșit, una dintre persoane era căzută și înjunghiată. Cealaltă persoană nu știu cine este, nu am văzut-o, nu o cunoaștem. Cel căzut era de la eveniment, dar în restaurant nu s-a întâmplat nicio discuție, nicio ceartă. Agresorul nu-i de aici, nu știm de ce s-au certat și ce s-a întâmplat”, a precizat Doru Costea, patronul restaurantului.

La scurt timp, polițiștii orașului Bragadiru au identificat un bărbat, în vârstă de 34 de ani, care este bănuit de comiterea faptei.

Acesta s-a predat la Secția 19 Poliție din București, de unde a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov.

După crima comisă la o nuntă din Bragadiru, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite