vineri, 12 iulie, 2024

Actorul Alex Bogdan s-a căsătorit în secret cu o artistă celebră! Cine sunt nașii celor doi

Actorul Alex Bogdan s-a căsătorit în secret cu o artistă celebră. Acesta s-a cununat civil cu iubita sa, Cătălina Mihai, fără ca lumea să știe. La marele eveniment au fost martori familiile celor doi și prietenii. Iată cine sunt nașii de cununie ai mirilor.

Actorul Alex Bogdan s-a căsătorit în secret cu o artistă celebră!

Alex Bogdan trăiește de mai bine de 4 ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Cătălina Mihai. Actorul are doar cuvinte de laudă pentru femeia care i-a cucerit inima și îi este alături mereu. Alex Bogdan și iubita lui s-au căsătorit în mare secret pe 19 iunie 2024. Cei doi nu au dorit să organizeze un eveniment fastuos, ci unul discret, la care să participe doar cei apropiați.

Actorul a mărturisit cum a început povestea de dragoste cu iubita sa și cum a reușit să o cucerească cu nai în urmă.

„Noi am lucrat împreună mai de mult la un spectacol, era complicat, ea era într-o altă relaţie, dar spre final. Când am văzut-o prima oară, am rămas trăznit. Când te plesneşte iubirea, eşti fără niciun instrument de apărare. O iubesc de mor.”, a povestit Alex Bogdan despre prima întâlnire cu soția sa.

Artistul și partenera sa au spus marele ,,da” la Starea Civilă și au postat câteva fotografii pe rețetele de socializare. Internauții au reacționat imediat și i-au felicitat pe miri.

Ce mesaj a transmis soția actorului

Cătălina Mihai a postat un mesaj emoționant în ziua căsătoriei sale cu Alex Bogdan. Mirii celebri i-au avut ca nași de cununie pe Mihai Rait (Dorel din serialul Las Fierbinți) împreună cu soția sa. Soția lui Alex Bogdan a postat și câteva fotografii de la cununia civilă, dar și un mesaj plin de umor.

„La 27 de ani m-am luat de mână cu Alex și ne-am dus să ne-nsurăm, casătorim, mărit(ăm), cum s-o zice, și asta-i suficient cât să nu uit niciodată, peste ani, ce făceam io când am împlinit 27.

(Când eram mică, 19 iunie mi se părea o zi nașpa să te fi născut pentru că școala se termina pe 15 și toți copiii plecau care-ncotro la bunici, Năvodari, Mamaia, la bulgari sau mai știu eu unde, oricum, nimeni nu rămânea ca să vină la ziua mea să mâncăm pizza și să bem suc cu paiu’, așa că an de an, trebuia să-mi fac ziua cu familia, ce plictisitor, cum ar veni.

Tot anu’ ăsta, după mulți ani cu zi de naștere pe drumuri, m-am bucurat cum nu m-am bucurat niciodată să fiu la mine acasă, în sfârșit.) Mulțumesc tuturor pentru urări, mi-au făcut ziua și mai frumoasă, să se-ntoarcă înapoi cu iubire!”, a fost mesajul postat de actriță pe rețelele de socializare.

După cununia civilă ținută în mare secret, Alex Bogdan a postat un story pe Instagram, cu umorul său caracteristic și cu imaginile de la marele eveniment, însoțite de un mesaj comic: „Am păcălit-o!”

Alex Bogdan și Cătălina Mihai s-au căsătorit în secret, iar la eveniment au participat doar prietenii celor doi. Evenimentul a fost unul discret, departe de lumina reflectoarelor și de ochii curioșilor.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.