vineri, 19 iulie, 2024

Adelina Pestrițu, dezvăluiri neașteptate despre al doilea copil. ,,Noi îl primim cu brațele deschise…”

Adelina Pestrițu a făcut recent dezvăluiri neașteptate despre al doilea copil. Vedeta și soțul ei, Virgil Șteblea, au împreună o fetiță, însă își doresc să devină părinți din nou. Iată ce a spus Adelina Pestrițu despre o nouă sarcină.

Adelina Pestrițu, dezvăluiri neașteptate despre al doilea copil

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. De când s-a retras din televiziune, vedeta se dedică profesiei de influencer și câștigă sume impresionante de bani. Dincolo de succesul în carieră, Adelina Pestrițu are o familie frumoasă cu care se mândrește. Vedeta este căsătorită cu Virgil Șteblea și are o fetiță împreună cu acesta. Recent, Adelina Pestrițu a vorbit despre a doua sarcină, dar și despre cum se descurcă în rolul de mamă. Aceasta a mărturisit ce părere are fiica sa despre posibilitatea de a mai avea un frate sau o soră.

„O mai întrebăm noi din când în când dacă și-ar mai dori un frățior sau o surioară. Ea câteodată spune da, câteodată nu, depinde. Cred că nici nu își dă seama cum ar fi exact. Dar, cum vrea Dumnezeu. Nu e ceva pe care noi putem să îl programăm. Dacă Dumnezeu vrea să ne mai trimită un copil, noi îl primim cu brațele deschise.

Noi ne gândim, într-adevăr, la al doilea copil, dar nu știm dacă va fi băiețel sau fetiță. Dacă Dumnezeu ne va da și un al doilea copil, noi de abia îl așteptăm! Acum rămâne de văzut ce va fi!”, a declarat Adelina Pestrițu.

Ce spune vedeta despre soțul ei

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea formează un cuplu discret. Cei doi apar rar la evenimentele mondene, însă atunci când își fac simțită prezența împreună, atrag privirile tuturor. Vedeta recunoaște că a avut parte și de momente tensionate în căsnicie, dar de fiecare dată a trecut peste probleme. Adelina Pestrițu are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei. Influencerița a dezvăluit cum s-a schimbat relația lor după ce au devenit părinți.

„Noi spunem că avem o relație normală, cu bune și cu rele. Avem și momente tensionate, cum e normal să se întâmple într-o familie, dar le gestionăm împreună. Câteodată suntem impulsivi, ne aprindem repede, dar ne și trece la fel de repede. Uneori ne aprindem de la lucruri absolut banale, cum ar fi ordinea hainelor în dressing sau altele minore, dar apoi realizăm că suntem totuși norocoși că nu avem parte de probleme cu adevărat grave.

A existat o reconfigurare a priorităților în momentul în care a venit copilul în viața noastră și totul s-a schimbat. Automat am renunțat la programul nostru liber și ne-am concentrat mai mult pe viața de familie. Relația noastră a trecut la un alt nivel, s-a consolidat și îndrăgosteala de la început s-a transformat în iubire responsabilă. E cu adevărat un salt de la rutina de cuplu la început de relație la una plină de responsabilități, dar depinde cum alegi să privești lucrurile. Noi am îmbrățișat toate aceste schimbări cu bucurie și ni le-am asumat cu maturitate.”, a mai declarat vedeta.

Adelina Pestrițu și soțul ei își doresc un al doilea copil. Vedeta și Virgil Șteblea au o fetiță de care sunt tare mândri, dar nu exclud ca în viitorul apropiat să devină din nou părinți.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.