vineri, 12 iulie, 2024

Cum se descurcă Mădălina Ghenea în rolul de mamă singură. ,,Eu sunt și mamă, și tată….”

Multă lume este dornică să afle cum se descurcă Mădălina Ghenea în rolul de mamă singură. Frumoasa actriță are o fetiță cu fostul partener de viață, Matei Stratan. După despărțire, micuța Charlotte a rămas în grija mamei. Iată ce spune Mădălina Ghenea despre tatăl copilului ei.

Cum se descurcă Mădălina Ghenea în rolul de mamă singură

Mădălina Ghenea este o apariție răvășitoare în lumina reflectoarelor. Actrița are o carieră de succes și face furori peste hotare, unde joacă alături de actori faimoși. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Mădălina Ghenea a avut o viață amoroasă tumultuoasă.

Vedeta s-a iubit cu Matei Stratan și au împreună o fetiță. Relația lor s-a destrămat după 3 ani, iar fata a rămas în grija mamei, deși Matei Stratan a luptat pentru custodia copilului. Cei doi au rămas în relații tensionate după despărțire. Recent, Mădălina Ghenea a dezvăluit cum se descurcă în rolul de mamă singură și cum reușește să îmbine profesia cu viața de familie.

„Eu sunt mereu cu familia mea, locuiesc cu familia mea și pot să spun în momentul în care am devenit mamă cumva, am devenit fiică (…) în momentul în care am devenit mamă, am redescoperit ce înseamnă să fiu acasă cu mama în fiecare zi și e superb.

Acum simt că, în sfârșit, am ajuns la un rezultat pe care mi-l doream de fiecare dată când călătoream. Înainte mi-era foarte dor de casă, mi-era dor de ai mei, aș fi vrut să le arăt și lor măcar bucățele din meseria mea, din realitatea pe care o trăiesc de atâția ani.

Acum pot, acum reușesc să împart foarte bine și cariera, și timpul care de fiecare dată este o prioritate pentru mine, timpul petrecut cu fiica mea și cu părinții mei, cu familia. Eu sunt și mamă, și tată, și mi-am dorit-o foarte mult. Este marea mea realizare, este cel mai important proiect al meu, pentru că este un proiect, cu siguranță.”, a declarat Mădălina Ghenea.

Ce sacrificii a făcut actrița de dragul carierei

Mădălina Ghenea are o carieră de succes în actorie și joacă alături de artiști celebri. Vedeta a dezvăluit că a plecat de acasă de la 14 ani pentru a-și îndeplini visul.

​„Se împlinesc 23 de ani de carieră. Dacă trebuie să dau o rețetă, un ingredient foarte important pentru această rețetă este foarte multă muncă. Fiind 23 de ani, dacă facem un calcul, înseamnă că eu când am început să muncesc, până la urmă, pentru că este o muncă, aveam 14 ani.

Este un exemplu foarte bun de sacrificiu. Să pleci de la 14 ani de acasă nu este ușor. E un domeniu foarte dificil, cu multă competiție. Am visat să ajung aici, pentru că e frumos să visezi și să faci ce-ți place. Eu am această binecuvântare și noroc să fac ce-mi place. Sunt și momente grele, recunosc, dar sunt, cu siguranță, binecuvântată.”, a mărturisit actrița.

În prezent, Mădălina Ghenea se dedică profesiei de succes și fiicei sale, de care este tare mândră. Actrița a declarat că reușește de minune să îmbine cariera cu rolul de mamă și are doar cuvinte de laudă pentru fata ei.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.