luni, 25 septembrie, 2023

Mădălina Ghenea nu își mai ascunde relația cu Grigor Dimitrov. Ce mesaj i-a transmis frumoasa vedetă iubitului ei

Mădălina Ghenea nu își mai ascunde relația cu Grigor Dimitrov. Actrița și faimosul tenismen au recunoscut prin intermediul rețelelor sociale că formează un cuplu. Mădălina Ghenea este mai fericită ca oricând alături de Grigor Dimitrov și nu ezită să se afișeze împreună cu acesta în ipostaze romantice. Mai mult, actrița și fotomodelul de talie internațională își susține partenerul de viață și este alături de acesta la fiecare competiție sportivă. Celebrul tenismen a jucat recent la Paris, iar după  ce a pierdut meciul, Mădălina Ghenea a avut o reacție surprinzătoare. Iată ce mesaj i-a transmis frumoasa vedetă iubitului ei.

Mădălina Ghenea nu își mai ascunde relația cu Grigor Dimitrov

Mădălina Ghenea și faimosul tenismen Grigor Dimitrov formează un cuplu. Cei doi nu își mai ascund relația de ochii curioșilor și apar împreună în ipostaze îndrăznețe. Cea mai recentă postare de pe rețelele de socializare i-a surprins pe mulți. Mădălina Ghenea a fost la Paris pentru a-și susține iubitul, iar după ce tenismenul a pierdut meciul, Mădălina Ghenea i-a transmis un mesaj plin de afecțiune, semn că își asumă public relația cu Grigor Dimitrov.

,,Mândră de tine. Sunt atât de binecuvântată să te am în viața mea în toți acești ani. Ai dragostea și respectul meu pentru totdeauna. Cred în tine.”, a scris Mădălina Ghenea pe Instagram.

Mădălina Ghenea este o prezență răvășitoare în lumea mondenă și face furori cu formele sale fără cusur. Actrița arată spectaculos și încinge imaginația multor bărbați cu ținutele sale provocatoare. Deși are un trecut amoros tumultuos, aceasta își asumă fiecare capitol din viața sa și se declară o femeie împlinită.

Vedeta și-a găsit fericirea alături de tenismenul Grigor Dimitrov și a recunoscut public că trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Ce mesaj a postat faimosul tenismen pentru iubita sa

Grigor Dimitrov este mândru de iubita sa celebră, Mădălina Ghenea, și nu ezită să o surprindă cu mesaje tandre. După ce actrița l-a susținut la meciul de la Paris și a urmărit meciul din tribune, tenismentul a postat un mesaj uluitor la încheierea competiției. Schimbul de replici romantice dintre cei doi au stârnit un val de reacții în mediul online, iar aprecierile internauților nu au întârziat să apară.

„Magia plutește în aer când sunt cu tine, Mădălina Ghenea!” a scris bulgarul după ce românca a postat mesajul „Tu și eu! Tu faci imposibilul posibil!”

În presa internațională se vorbește despre noua cucerire a lui Grigor Dimitrov, iar aparițiile actriței Mădălina Ghenea în tribune, la toate meciurile tenismenului, sunt de-a dreptul uluitoare. Mădălina Ghenea a urmărit competițiile cu multă emoție și a fost alături de iubitul ei și la ultima sa înfrângere de pe teren.

„Actrița și modelul Mădălina Ghenea a luat loc în boxa lui Grigor Dimitrov. Bulgarul a pierdut, dar fanii lui discută mai mult despre doamna din tribune, pe care camerele au surprins-o de mai multe ori, decât despre prestația din teren.”, a scris o publicație internațională.

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov au recunoscut public că formează un cuplu și se afișează împreună la evenimentele mondene. Cei doi au ascuns o perioadă relația lor de iubire, însă acum au decis să își trăiască din plin povestea de dragoste. Actrița și iubitul ei se afișează în ipostaze tandre pe rețelele de socializare, iar reacțiile internauților nu întârzie să apară.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite