vineri, 19 iulie, 2024

Dana Săvuică, dezvăluiri dureroase despre problemele de sănătate. ,,M-a lovit viața…” 

Dana Săvuică a făcut recent dezvăluiri dureroase despre problemele de sănătate. Deși este mereu în formă și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor, vedeta a trecut prin momente extrem de grele și a fost la un pas de moarte. Iată ce spune Dana Săvuică despre dependența pe care a avut-o în tinerețe.

Dana Săvuică, dezvăluiri dureroase despre problemele de sănătate

Dana Săvuică este una dintre cele mai apreciate vedete din România. La vârsta de 54 de ani, aceasta arată spectaculos și atrage multe priviri când apare în lumina reflectoarelor. Dincolo de celebritate, Dana Săvuică a trecut prin momente grele și s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. Aceasta a dezvăluit că în tinerețe avea o dependență care a adus-o pe mâna medicilor.

„Eu când aveam 20 de ani stăteam mult la soare, îmi plăcea să am un bronz brun-roșcat. Beam în loc de apă băuturi non-alcoolice gazoase. Sucul acela negru care într-o zi m-a făcut să leșin pe stradă. M-am trezit dintr-odată cu perfuzii în braț. Medicul m-a întrebat: Ce ai mâncat? Ce ai băut? I-am spus ce am mâncat, și s-a mirat că mi s-a făcut rău pentru că mâncasem bine și sănătos. Apoi, i-am spus că am băut doi litri pe zi de suc. Mi-a spus că asta mi-a făcut rău, să încerc să renunț, să ies din dependența asta. (…)

Aveam o sticlă de doi litri care era cu mine peste tot, era „prietena” mea. Făceam asta mereu. Am reușit să ies treptat din dependența asta. Nu merge să te lași dintr-odată, ci treptat.”, a mărturisit aceasta.

Vedeta a primit un diagnostic crunt din partea medicilor

Dana Săvuică a dezvăluit că și în prezent are probleme de sănătate. Vedeta a aflat că are predispoziție către cancer la sân, iar medicii i-au recomandat să țină sub control boala care s-ar putea declanșa oricând.

Noi trăim într-un stres continuu și suntem atacați de acești factori care nu fac bine organismului nostru și atunci da, trăiesc într-un stres din cauza asta. Nu mă dărâmă, dar mă face conștientă că trebuie să merg la doctor. Mi-am făcut un test ADN și a ieșit că aș avea o predispoziție după o anumită vârstă către cancer mamar. Este vorba despre a preîntâmpina, de a controla și mă duc în fiecare an și-mi fac această ecografie mamară. Îmi fac investigație, cu analize, cu tot din cap până-n picioare. Să știu de el din fază incipientă, dacă cumva se va-ntâmpla.”, a dezvăluit Dana Săvuică.

Vedeta a trecut și printr-o operație la coloană, iar recuperarea a fost una dificilă.

„Momentul în care am realizat că sănătatea este cea mai importantă a fost atunci când am dezvoltat partea de călătorie. Am devenit un travel blogger, iar asta a avut repercursiuni asupra sănătății mele. Trăgeam de bagaje, căram kilograme întregi în spate și într-o zi am făcut o hernie de disc care a condus la o operație. Coloana mă durea de ceva timp, deci corpul îmi transmițea semnale de mult timp, dar eu nu am avut timp pentru mine. Nu am stat să mă gândesc de ce mă doare spatele și m-am trezit în situația în care am făcut o operație.

Atunci mi-am dat seama clar când m-a lovit viața. Mi-a spus: Stop, gata, stai acasă să te vindeci și acum o iau mai ușor, știi. Experiența de viață îți arată că totul este imprevizibil și toată alergătura pe care o facem noi ca să avem, ca să fim, ca să dobândim, nimic nu are relevanță dacă nu ești sănătos” , a mai precizat vedeta.

Dana Săvuică se dedică în prezent profesiei sale și cucerește publicul de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Deși s-a confruntat cu probleme grave de sănătate, vedeta își păstrează optimismul și energia debordantă.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.