vineri, 12 iulie, 2024

Boala de care suferă Anca Țurcașiu. Vedeta a primit un diagnostic crunt din partea medicilor

Puțini sunt cei care știu boala de care suferă Anca Țurcașiu. Îndrăgita vedetă luptă de mulți ani cu maladia care i-a schimbat definitiv viața. Deși ascunde o mare suferință, Anca Țurcașiu a încercat mereu să își păstreze optimismul și energia debordantă. În urmă cu ceva timp, vedeta a primit un diagnostic crunt din partea medicilor.

Boala de care suferă Anca Țurcașiu

La vârsta de 54 de ani, Anca Țurcașiu arată spectaculos și atrage multe priviri când apare în lumina reflectoarelor. Vedeta are o siluetă fără cusur și se bucură din plin de aprecierea publicului.

Dincolo de energia debordantă, Anca Țurcașiu ascunde o mare suferință. Vedeta are o boală autoimună și a fost nevoită să își schimbe stilul de viață, dar și cel alimentar.

,,După ce am intrat la menopauză, am avut o inflamație articulară foarte puternică, gravă, ceva cumplit și mi-a ieșit o analiză destul de proastă, boli autoimune. M-au trimis acasă să mă obișnuiesc cu boala, că nu există remediu.

ATPO era valoarea mare, tiroidită Hashimoto. Am ignorat total și m-am dus la mai mulți medici și doi dintre cei cinci specialiști pe reumatologie mi-au spus să renunț la carne și la lactate. (…) Deci nu mănânc carne, nu mănânc lactate. Am avut vreo doi ani în care nu am mâncat nimic produs animal, dar am făcut foarte mult sport, am făcut fitness și am fost împinsă de la spate să revin să mănânc măcar ouă, măcar pește. Și mănânc ouă și pește, dar nu sunt mare amatoare.”, a spus vedeta.

Ce mesaj a postat artista pe rețelele de socializare

Anca Țurcașiu vorbește destul de rar despre problemele sale de sănătate și își păstrează mereu optimismul. Frumoasa vedetă a trecut și peste suferințele cauzate de divorț, iar în prezent se dedică fiului ei și carierei de succes.

Recent, Anca Țurcașiu a postat în mediul online câteva fotografii cu fiul ei de care este tare mândră și a scris un mesaj emoționant pentru tatăl ei, cu care se înțelege de minune.

„Cum aș putea să nu fiu decât cea mai fericită, în brațele lui. Tata, cel minunat, cel cu care râd și plâng, cel care e tot timpul acolo cu cea mai înțeleaptă vorbă și care mă iubește definitiv, așa cum afirmă mereu! Te iubesc nemăsurat, tata!”, a fost mesajul transmis de Anca Țurcașiu pentru tatăl ei.

Fanii vedetei au reacționat imediat și i-au adresat cuvinte de laudă.

„Fii binecuvântată cu mulți ani împreună cu dânsul, să nu-l superi, să nu-l contrazici indiferent de situație, stai la povești cu dânsul, fă-ți timp cât mai des pentru idolul tău, pentru noi, fetele, cel mai frumos și cel mai bărbat e tata, pup și vă doresc viață lungă împreună!”, „Îmbrățișează-l și pupă-l până nu mai poți, al meu de un an nu mai este, al naibii de greu îmi este”, „Da. Acum se vede cât ești de fericită! Să fiți iubiți!”, au fost câteva dintre comentarii.

Deși a avut parte de multe momente grele în trecut, Anca Țurcașiu se declară o femeie puternică și atrage multe priviri de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.