Anca Țurcașiu, în ipostaze incendiare la vârsta de 52 de ani. Vedeta a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare

Anca Țurcașiu s-a afișat recent în ipostaze incendiare la vârsta de 52 de ani. Actrița se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să își etaleze formele fără cusur ori de câte ori are ocazia. Aceasta și-a schimbat complet viața după ce a divorțat de fostul soț, George Cristian, și este o prezență răvășitoare la evenimentele mondene. Anca Țurcașiu se bucură din plin de celebritate și de cariera artistică de succes. Vedeta a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare după ce a pozat în lenjerie intimă.

Anca Țurcașiu, în ipostaze incendiare la vârsta de 52 de ani

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Vedeta are o carieră de succes și cucerește publicul de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, artista a avut parte de multe provocări în viața privată. Aceasta a trecut printr-un divorț dureros, care a adus-o în centrul unui scandal în lumea mondenă.

Actrița și fostul soț, George Cristian, au pus punct mariajului lor longeviv, iar în prezent sunt în relații bune de dragul fiului lor, Radu. Anca Țurcașiu și-a revenit spectaculos după despărțirea de partenerul de viață și își surprinde în ultima vreme fanii cu apariții provocatoare pe rețelele de socializare.

Recent, vedeta a pozat în lenjerie intimă, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Anca Țurcașiu s-a afișat pe Instagram într-o lenjerie sexy cu dantelă neagră și a postat un mesaj pentru admiratori.

,,Să dormim bine! Cu vise bune! Eu așa voi face! Noapte bună, dragilor!”, a scris artista în mediul online.

Internauții au apreciat-o pe actriță pentru silueta fără cusur și apariția îndrăzneață, însă nu au lipsit comentariile dure. Unii au considerat că vedeta exagerează în ultima perioadă cu pictorialele mult prea îndrăznețe pentru vârsta sa.

„Frumoasă foc. Timpul s-a oprit in loc pentru tine, Anca!’, „Deci nu cred cât ești de sexy și delicioasă… Ești de mâncat pe pâine.”, „Hai că deja îmi e drag tare de tine. Câte rime trebuie să fac ca să mă iei în seamă? Ești o zeiță adorabilă”, „Cu silueta ta poți eclipsa multe modele. Ești admirată de aproape de toți oamenii din jurul tău, inclusiv de mine.”, ,,De la o vârstă e mai bine să ieși în evidență prin alte ținute.”, sunt doar o parte dintre comentariile lăsate de fani.

Cum reușește vedeta să arate atât de bine

Anca Țurcașiu arată spectaculos la vârsta de 52 de ani și atrage multe priviri de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Actrița se mândrește cu un corp perfect și nu se abate de la câteva reguli care o ajută să se mențină în formă. Recent, actrița a dezvăluit care sunt trucurile ei de înfrumusețare, dar și cu ce se ocupă în ultima vreme.

„Eliminând carne, lactate, ouă din alimentaţie, simt că zbor aşa… ca un fluturaş. Dar e şi gena. Mama a fost o femeie foarte frumoasă. (…) N-am fost o carnivoră de fel. Nu a avut legătură cu a fi mai sănătoasă sau a arăta într-un fel. Este un mod de viață această alimentație, dar eu nu dau sfaturi nimănui. Fiecare are anumite pofte, anumite plăceri. Mi-am dat seama că nu-mi place carnea și am renunțat la ea. (…)

Sunt profesor de arta conversaţiei şi ţinută în societate. Am dezvoltat acest curs pentru că am simţit că este nevoie. În primele cinci minute când apărem undeva, se întâmplă să fim etichetaţi. Şi e bine să fim etichetaţi ca nişte persoane extrem de agreabile, dorite în preajma oricui. Şi eu îi învăţ pe adolescenţi să facă asta, să cucerească. Dar mai predau şi un curs de actorie pentru copii, mai predau şi canto, dar asta o fac de foarte multă vreme.”, a declarat actrița.

La vârsta de 52 de ani, Anca Țurcașiu se bucură din plin de celebritate și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Vedeta a trecut peste divorțul dureros și reușește de minune să îmbine cariera cu planul personal, fiind într-o formă fizică de invidiat. Actrița este o prezență răvășitoare la evenimentele mondene, iar pe rețelele de socializare își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze provocatoare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite