miercuri, 29 mai, 2024

Adelina Pestrițu face furori pe Instagram. Vedeta câștigă sume fabuloase din activitatea sa pe rețelele de socializare

Adelina Pestrițu face furori pe Instagram și se bucură din plin de succes. Aceasta este extrem de apreciată de public, însă nu de puține ori a avut parte și de replici dure în mediul online. Adelina Pestrițu reușește de minune să îmbine cariera cu viața de familie și se declară o femeie împlinită. Vedeta câștigă sume fabuloase din activitatea sa pe rețelele de socializare.

Adelina Pestrițu face furori pe Instagram

Adelina Pestrițu este una dintre cel mai apreciate vedete din România. Aceasta atrage multe priviri de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Adelina Pestrițu se bucură de un succes impresionant pe rețelele de socializare și câștigă sume fabuloase din activitatea de influncer.

Vedeta deține o avere uluitoare și duce o viață de lux alături de soțul ei, Virgil Șteblea. Adelina Pestrițu a precizat că are un program extrem de încărcat și că face numeroase sacrificii pentru a fi unul dintre cei mai buni influenceri din România.

,,Pe lângă toată munca pe care am depus-o, am avut norocul să adun oameni frumoși în comunitatea mea, oameni care sunt fideli, care îmi sunt prieteni de foarte mult timp. Activez în mediul online de peste 11 ani. Mai întâi am apărut pe Facebook, apoi pe Instagram și TikTok. Nu pot să spun că am fost atrasă din prima de TikTok, dar ulterior am văzut că se poate face content educativ, pe care oamenii să-l aprecieze. Îmi place să fiu alături de oameni și, dacă pot, să ajut.

Meseria de influencer cere, cu adevărat, sacrificii și multă implicare. Dacă îți dorești să dormi mult, să ai mult timp liber, să îți ții viața super privată, să stai departe de hateri, înseamnă că nu e pentru tine acest job. Pentru mine este o meserie, pentru că e principala mea sursă de venit și fac asta full-time. De cum mă trezesc, până când mă pun în pat să dorm, asta fac: creez conținut pentru cei care mă urmăresc. Chiar aș fi onorată să le pun telefonul în mână celor care au astfel de păreri despre influenceri, cum că ar sta degeaba și că e simplu ce fac.”, a declarat vedeta.

Adelina Pestrițu este mereu la înălțime. Aceasta se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în showbiz-ul autohton. Vedeta a trecut în ultima vreme prin transformări fizice spectaculoase și nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii în ipostaze sexy ori de câte ori are ocazia.

Ce spune vedeta despre sacrificiile pe care le-a făcut de dragul carierei

Adelina Pestrițu este cel mai bogat influencer din România. Vedeta câștigă sume impresionante din afacerile pe care le deține și se bucură din plin de succes și de celebritate. Deși nu a dorit să dezvăluie câți bani primește din proiectele sale în mediul online, Adelina Petrițu a recunoscut că în spatele succesului ei se află multe ore de muncă. Mai mult, vedeta a precizat că are parte de multe critici pe rețelele de socializare, dar încearcă de fiecare dată să treacă peste replicile dure și comentariile răutăcioase ale unor internauți.

,,Ştiu că încă mai sunt oameni care spun despre influenceri că ,taie frunză la câini.’ Nu este nici pe departe aşa şi vă povestesc în câteva cuvinte. Mă trezesc dimineaţa şi adorm noaptea târziu. 90% din timpul meu îl petrec cu telefonul în mână, fie că postez pozele pentru care am tras sute de cadre înainte, până am ales-o pe cea favorită, fie că scriu un articol pe blog, filmez un vlog, pozez pentru diverse campanii pe care le am în desfăşurare sau stabilesc întâlniri cu posibili colaboratori.”, a declarat aceasta.

Adelina Pestrițu reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se declară o femeie împlinită. Aceasta deține o avere uluitoare și se bucură din plin de succes. Vedeta arată spectaculos și atrage multe priviri de fiecare dată când se afișează la tv sau la evenimentele mondene.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite