vineri, 12 aprilie, 2024

Theo Rose a fost cerută în căsătorie de Anghel Damian. Când va avea loc nunta celor doi

Theo Rose a fost cerută în căsătorie de Anghel Damian. Artista a primit un inel superb chiar de ziua ei, însă abia acum s-a aflat de frumoasa surpriză. Theo Rose și Anghel Damian au un băiețel și își trăiesc povestea de iubire în discreție. Iată când va avea loc nunta celor doi.

Theo Rose a fost cerută în căsătorie de Anghel Damian

Theo Rose și Anghel Damian formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Deși au avut parte de replici dure din partea unora, care nu credeau în relația lor de iubire, cei doi nu au ținut cont de critici și radiază de fericire împreună.

Theo Rose și iubitul ei se bucură din plin de rolul de părinți. Artista a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei, însă abia acum a dezvăluit tuturor și a arătat inelul superb de logodnă.

„Anghel mi-a făcut un cadou care pentru mine înseamnă mult și a venit într-un gest de ziua noastră, că noi ne serbăm la câteva ore distanță, un inel lat, pe care erau gravate niște versuri în limba franceză. Era însoțit de o cerere de a ne petrece restul vieții împreună.”, a mărturisit Theo Rose.

Ce spun cei doi artiști despre nuntă

Theo Rose și Anghel Damian nu au dezvăluit când va avea loc nunta, însă logodnicul artistei a precizat că își dorește un eveniment restrâns, în familie.

„Eu îmi doresc o chestie extrem de restrânsă. Nu vreau să fie petrecerea aia cu 500 de oameni. Mi-aș dori la un moment dat să fie și asta, dar mi se pare că sunt două lucruri care se exclud una pe cealaltă: momentul ăsta de intimitate care trebuie să existe, să fie pur intim, și după care, cumva să împărtășești această bucurie cu lumea.”, a declarat Anghel Damian, despre nunta cu Theo Rose.

Theo Rose are doar cuvinte de laudă când vine vorba de partenerul ei de viață cu care are un băiețel. Artista a mărturisit că are parte de toată susținerea lui Anghel Damian și a recunoscut că acesta i-a fost alături chiar și în ziua în care l-a adus pe lume pe fiul lor.
,,Anghel a fost lângă mine în timpul operației, le-am făcut training: vedeți că bărbată-miu leșină, ăla leșină și când îi ia analize, când îi ia sânge, vedeți să aveți o pătură pe jos, să stea cineva în spatele lui…culmea e că a fost atât de impresionat și atât de emoționat că el și vedea ce se întâmplă dincolo de paravanul ăla, n-a avut absolut nimic, era entuziasmat cu totul, era într-o starea din asta așa, dincolo de dimensiunea în care ne aflam.
A fost extraordinar de puternic, n-am prevăzut, dar a fost un moment extraordinar(…) Mi-era atât de frică de cât de rău o să îmi fie după operație, dar calmantele m-au ținut într-o stare de amorțeală de m-am odihnit extraordinar.”, a mai precizat artista.
Theo Rose a primit un inel superb de logodnă chiar de ziua ei și are planuri de nuntă cu Anghel Damian. Cei doi nu au dezvăluit când va avea marele eveniment, însă își doresc o nuntă restrânsă, departe de ochii curioșilor.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.