luni, 24 iunie, 2024

O biserică din România acceptă donații cu cardul bancar. Cum arată cutia milei digitală – VIDEO

Biserica din România care acceptă donații cu cardul bancar se află în municipiul Cluj-Napoca, iar postarea prin care se vede noua cutie a milei digitală a ajuns virală pe rețelele de socializare.

Asta în condițiile în care există numeroase persoane care sunt împotriva donațiilor către biserică. Biserica ce pare de ordin catolic are o cutie mai puțin neobișnuită în care se strâng banii virtuali.

Cum arată cutia milei digitală din Biserică ce acceptă donații cu cardul bancar

Așadar, o postare video publicată pe rețelele de socializare a stârnit reacții care mai de care mai comice. Este vorba despre o biserică din municipiul Cluj-Napoca ce are o cutie a milei digitală care acceptă donații cu cardul. Din aceste considerente, orice credincios care nu are cash, poate dona printr-un terminal POS. Jurnaliștii de la monitorulcj.ro arată că Biserica Romano-Catolică „Sfântul Mihail” se află centrul orașului Cluj-Napoca.

Clipul a împărţit internetul în două pentru că o parte dintre oameni consideră că este exagerat gestul oficialilor de la biserică făcând și numeroase glume pe tema asta. O altă parte dintre internauţi consideră că este binevenit gestul preoţilor de la biserică în contextul în care în Occident această practică este una uzuală.

Vechea cutie a fost furată din biserică

Sursa citată arată că aceeași biserică a avut parte de un moment nefericit în vara acestui an în momentul în care mai multe persoane au pătruns în interiorul lăcaşului de cult și au sustras cutia milei. Hoţii nu s-au oprit doar la sustragerea cutiei milei, ci în încercarea de a ajunge la o altă cutie, au vandalizat o parte din interiorul bisericii.

Concret, aceștia au spart unul dintre vitraliile de sub turn, iar ulterior, un geam al bisericii a fost și el spart. În încheiere, pare că Biserica începe să capete aspecte noi, digitale în contextul în care poți face donații cu cardul bancar.

 

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite