joi, 23 mai, 2024

Ce spune Andreea Berecleanu despre fostul soț, Andrei Zaharescu, la 9 ani de la divorț. ,,În momentul în care eu am divorțat, s-a produs ceva…”

Multă lume este dornică să afle ce spune Andreea Berecleanu despre fostul soț, Andrei Zaharescu, la 9 ani de la divorț. Cei doi au format o familie timp de 15 ani și au doi copii împreună. Mariajul dintre celebra prezentatoare și fostul partener de viață s-a încheiat într-un mod scandalos, aceștia acuzându-se de infidelitate. Andreea Berecleanu și-a refăcut viața amoroasă alături de medicul Constantin Stan, iar Andrei Zaharescu s-a recăsătorit și a devenit din nou tată. Iată ce spune celebra prezentatoare de știri despre mariajul eșuat și relația cu cei doi copii ai săi.

Ce spune Andreea Berecleanu despre fostul soț, Andrei Zaharescu, la 9 ani de la divorț

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. Vedeta are o carieră de succes în televiziune și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Andreea Berecleanu a  avut parte de multe momente grele în viața privată. Știrista a trecut printr-un divorț scandalos de Andrei Zaharescu, iar în prezent nu mai păstrează legătura cu acesta.

Andreea Berecleanu și-a asumat rolul de mamă singură după separarea de fostul partener de viață și s-a dedicat celor doi copii, Eva și Petru. Știrista a mărturisit că nu mai păstrează legătura cu fostul soț, iar copiii comunică destul de rar cu tatăl lor. Vedeta a precizat că actualul ei soț, Constantin Stan, se înțelege de minune cu Eva și Petru și nu a încercat nicio clipă să îl înlocuiască pe tatăl lor, Andrei Zaharescu.

Recent, Andreea Berecleanu a oferit câteva detalii inedite despre fosta căsnicie, dezvăluind ce relație există între actualul soț și cei doi copii din mariajul cu Andrei Zaharescu.

,,Fostul meu soț a plecat din țară, deci contactul nu a mai fost fizic, doar telefonic, iar ei au trăit în noua familie formată din mine și Constantin. El nu și-a atribuit nicio secundă rolul de tată; nici atunci, nici acum, ci rolul de prieten foarte bun. Au trecut opt ani de atunci. Poate mai degrabă era vorba despre o gelozie a Evei raportată la fratele ei mai mic, mi-a zis psihologul atunci, dar nu altceva și nimic serios. A contat că au păstrat legătura cu tatăl lor.”, a declarat vedeta.

În prezent, Andrei Zaharescu locuiește în Africa de Sud împreună cu actuala soție, de profesie avocat. Andrei Zaharescu este consul general al României la Cape Town și se bucură de succes în carieră. Pe plan personal se declară un bărbat împlinit alături de partenera lui de viață, Cosmina Ionescu, cu care are un băiat.

De viața de familie se bucură din plin și celebra prezentatoare de știri Mihaela Călin. Aceasta radiază de fericire alături de soț și de copil, dar preferă să își țină familia departe de lumea mondenă.

Cum se înțelege îndrăgita știristă cu cei doi copii ai săi

Andreea Berecleanu are doar cuvinte de laudă când vine vorba de cei doi copii ai săi, Eva și Petru. Eva Zaharescu studiază în Londra design vizual și face furori pe rețelele de socializare. Petru Zaharescu se dedică și el studiului pentru a avea o carieră de succes. Celebra prezentatoare de știri a dezvăluit cum se înțelege cu copiii săi, dar mai ales cum este ea în ipostaza de mamă.

,,Am greșit ca mamă, cu siguranță. Nu pot să-ți dau un exemplu acum. Cu cât cresc copiii mei, cu atât am de învățat de la ei. Trebuie să fii deschis, receptiv. Eu i-am învățat să nu mintă. Eu detest minciuna și mă refer la minciuna gratuită. Uite că ei m-au învățat că și minciuna are rolul ei și să nu mai fac o tragedie din asta. Eu mă bucur de procesul ăsta și mă bucur că mă așteaptă alte învățături de la ei.”, a declarat vedeta.

Andreea Berecleanu și fostul soț, Andrei Zaharescu, nu își mai vorbesc de mulți ani și și-au refăcut viața. Cei doi au format unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite