sâmbătă, 20 iulie, 2024

George Restivan și Silviu Prigoană, întâlnire de gradul zero. „Am putea avea o relație foarte bună”

George Restivan, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, și Silviu Prigoană, fostul soț al acesteia, se pregătesc de o primă întâlnire. Încet-încet, acesta vrea să cunoască toate persoanele importante din viața partenerei sale. Și nici nu se putea altfel, ținând cont că Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au doi copii împreună.

Povestea de dragoste dintre George Restivan și Adriana Bahnuțeanu avansează pe un făgaș normal. Astfel, ușor-ușor, George îi cunoaște pe toți oamenii importanți din viața iubitei sale, cum ar fi cei doi copii, pe care îi are din fosta căsnicie. După divorțul de afacerist, viața amoroasă a vedetei nu prea a mai fost prioritară, pe primul loc fiind cei doi copii. Acum, jurnalista radiază de fericire lângă noul său logodnic și vrea să îl introducă cu totul în viața ei.

George Restivan și Silviu Prigoană, întâlnire de gradul zero

Dacă până acum, noul logodnic al Adrianei Bahmuțeanu a trecut de toate probele și a ajuns la inima vedetei, recent, acesta a trebuit să treacă de cel mai greu test din relația lor. George a făcut cunoștință cu cei mai importanți bărbați din viața acesteia, cei doi copii ai vedetei. Bărbatul a declarant că îi iubește pe băieți ca pe propriii lui copii și că își dorește să treacă împreună peste toate obstacolele pe care viitorul le rezervă.

„I-am cunoscut deja pe Maximus și pe Eduard, dar și pe Silvius Prigoană. Îi iubesc ca pe propriii mei copii. Am o părere foarte bună despre ei și-mi doresc ca provocările care vor veni în lunile următoare, dacă vor fi, să le depășim cu bine”, a declarat George Restivan.

Pe lângă copiii Adrianei, George vrea să mai facă cunoștință la un moment dat cu politicianul Silviu Prigoană. Legat de fostul soț al jurnalistei, a spus că îl respectă pe acesta și crede că ar putea avea o relație bună.

„Avem tot respectul pentru domnul Silviu Prigoană și sunt sigur că am putea avea o relație foarte bună”, a completat George.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite