vineri, 19 iulie, 2024

De ce Crina Mardare nu locuiește împreună cu soțul ei. ,,Nu stăm împreună din varii motive…”

Multă lume este dornică să afle de ce Crina Mardare nu locuiește împreună cu soțul ei. Celebra artistă trăiește de ani buni o frumoasă poveste de dragoste alături de Mișu Cernea, însă au o relație tumultuoasă. Cei doi au împreună un băiat, pe Bubu Cernea, de care sunt tare mândri. Dincolo de succesul în muzică, îndrăgita Crina Mardare a avut parte de multe momente grele în viața privată. Aceasta a trecut prin două căsnicii eșuate, iar divorțurile au fost scandaloase. Artista și-a găsit fericirea alături de actualul partener de viață, Mișu Cernea. Iată ce spune Crina Mardare despre suferințele din plan personal.

De ce Crina Mardare nu locuiește împreună cu soțul ei

Crina Mardare este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Aceasta este profesoară de canto și are o carieră de succes în muzică. Artista face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor și cucerește publicul cu energia sa debordantă. Dincolo de succesul impresionant în muzică, Crina Mardare are o poveste de viață uluitoare.

Cântăreața a trecut prin două căsnicii eșuate urmate de divorțuri controversate. Crina Mardare și-a regăsit fericirea alături de Mișu Cernea, actualul partener de viață. Relația celor doi a fost greu încercată și a fost criticată de unii care nu credeau în povestea lor de dragoste. Crina Mardare i-a uimit pe mulți când a mărturisit că nu locuiește împreună cu soțul ei, deși formează un cuplu de mulți ani. Artista i-a explicat și fiului ei, Bubu Cernea, de ce aceasta nu dorește să stea în aceeași casă cu Mișu Cernea.

,,Relația noastră fiind specială – noi nu locuim în aceeași casă, eu locuiesc doar cu Bubu – atunci orice întîlnire e foarte frumoasă și benefică pentru amândoi. Și Bubu n-a avut niciodată nici o problemă pentru că eu i-am explicat de la început cum stau lucrurile și n-a avut nici o suferință. Chiar dacă eu m-am temut să nu fie atacat de copii, el a reușit să le facă față, pentru că eu i-am explicat că nicăieri nu e scris ca mama și tata să stea împreună.

A fost o hotărîre a noastră. Dacă vom hotărî vreodată să ne mutăm împreună, e OK. Practic, suntem împreună, numai că nu stăm împreună din varii motive, despre care nu vorbesc.”, a declarat vedeta.

La vârsta de 64 de ani, Crina Mardare se bucură din plin de succes și se declară o femeie împlinită alături de partenrul ei de viață, Mișu Cernea. Artista are doar cuvinte de laudă pentru fiul ei, Bubu Cernea, care s-a căsătorit anul acesta cu aleasa inimii sale. O altă vedetă care face furori în lumea artistică românească și nu ține cont de vârstă este Maria Buză. Aceasta cucerește publicul cu energia sa debordantă și vocea deosebită.

Detalii inedite din viața privată a celebrei artiste

Crina Mardare are o poveste de viață impresionantă. Îndrăgita artistă și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă din copilărie, însă părinții săi nu au fost de acord să urmeze o carieră artistică. Bunicul vedetei a susținut-o mereu pentru a-și îndeplini cel mai mare vis, acela de a deveni o cântăreață faimoasă.

,,Pasiunea mi-a descoperit-o bunicul meu când aveam trei ani jumătate. A fost chemat la grădiniță de educatoare și i-a spus că o echipă de profesori de la liceul de muzică m-a selecționat pentru a da un examen la școala de muzică, la liceul de muzică. Era foarte aproape de grădinița mea. Părinții mei nu au fost de acord să fac muzică. Asta nu era o meserie aducătoare de stabilitate și de bani pentru o femeie. Trebuia să fiu avocat sau contabil, orice altceva. Aveau tot timpul argumente.”, a mărturisit vedeta.

Și pe plan amoros artista a avut parte de multe momente grele. Crina Mardare a trecut prin două căsnicii eșuate, iar în prezent se declară o femeie împlinită alături de Mișu Cernea. Cei doi formează un cuplu de mulți ani și radiază de fericire împreună.

Crina Mardare are o carieră de succes în muzică și se bucură din plin de aprecierea publicului. Vedeta are o familie frumoasă și doar cuvinte de laudă pentru fiul ei, Bubu Cernea, care i-a moștenit talentul artistic.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite