vineri, 14 iunie, 2024

Orbit de gelozie, un bărbat și-a omorât iubita cu 22 de ani mai mică! „N-a fost lăutar, ci cămătar!”

Crimă macabră în Slatina, după ce un bărbat de 50 de ani și-a omorât iubita cu 22 de ani mai mică pentru că suspecta că este înșelat. Femeii i-au fost aplicate în mod repetat lovituri de cuțit până când și-a dat ultima suflare, în contextul unei discuții aprinse care a avut loc în apartamentul bărbatului. Crima săvârșită de bărbatul care și-a omorât iubita cu 22 de ani mai mică s-a petrecut miercuri, 31 mai 2023.

Conform anchetei polițiștilor, bărbatul cumpărase cuțitul chiar în ziua respectivă, ceea ce îi conduce pe pista unei crime cu premeditare. După ce a ucis-o, bărbatul a dat un telefon la 112 prin care s-a arătat oripilat de faptul că a găsit în apartament cadavrul femeii. La sosirea criminaliștilor, bărbatul a ieșit în fața blocului, a căzut în genunchi și și-a mărturisit fapta.

„Inculpatul D. M. are vârsta de 50 de ani, locuieşte în municipiul Slatina, judeţul Olt, a mai comis fapte de natură penală, respectiv infracţiunea de tâlhărie, în raport de care este reabilitat, iar noua faptă, pentru care a fost reţinut a fost comisă pe fondul geloziei”, au comunicat reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Un bărbat și-a omorât iubita cu 22 de ani mai mică pentru că suspecta că este înșelat

Vecinii, vrând-nevrând, erau puși zilnic la curent cu evenimentele din relația celor doi ca urmare a certurilor extrem de zgomotoase și agresive. Conform lor, bărbatul avea un comportament deviant și a mers chiar și la spitalul de psihiatrie în căutarea unui tratament.

Cei doi aveau o relație de doi ani de zile, însă, de doar câteva zile hotărâră să se mute împreună, iar de atunci femeia era constant acuzată de infidelitate. După spusele vecinilor, aceștia se certau foarte des pe tema geloziei extreme a bărbatului, de multe ori acesta amenințându-și concubina cu moartea.

„De când a murit soția lui, a luat-o razna, a început să bea, să facă toate prostiile, mergea zi de zi la cimitir la nevastă-sa. S-a încondeit cu femeia asta, de o săptămână a început să dea în ea. A venit, a plecat, iar s-a împăcat, ceea ce am auzit i-a promis că o omoară, i-a tăiat beregata, pieptul și toate alea.

Era foarte gelos. Acum două săptămâni a fost la psihiatrie, să vadă cu capul ce are, intrase în depresie, avea diabet, avea mai multe chestii. Dumnezeu să o ierte, că era fată cuminte. Ia uitați hal de om, așa a distrus-o și pe soția lui și a băgat-o prostituată. El un criminal, să știe România : n-a fost lăutar, ci cămătar!”, a spus un vecin.

Necropsia arată că moartea a fost violentă

Din necropsia efectuată rezultă că aceasta a suferit o moarte extrem de violentă, în urma hemoragiei provocate de loviturile de cuțit.

„Din cuprinsul concluziilor preliminare emise de S.J.M.L. Olt la data de 31.05.2023, a rezultat că moartea numitei D. S. J., de 28 de ani, din mun. Slatina, jud. Olt, a fost violentă. Ea s-a datorat hemoragiei interne şi externe consecinţa multiplelor plăgi înţepate-tăiate. Dintre plăgile tăiate-înţepate, unele au fost toracice, penetrante (3 toracic posterior, 4 toracic anterior, 1 toracic lateral), între acestea şi moartea susnumitei existând legătură de cauzalitate directă necondiţionată”, au menționat reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Echipajul medical ajuns la fața locului nu au putut decât să-i constate decesul femeii care a lăsat în urmă o fetiță orfană de 7 ani.

Urmează a fi demarată o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurimilor crimei. Bărbatul care și-a omorât iubita cu 22 de ani mai mică se află în custodia poliției fiind acuzat de omor.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite