vineri, 29 martie, 2024

Un polițist criminalist a agresat o bătrână în plină stradă! „Mi s-a înnegrit în faţa ochilor şi m-am trezit jos!”

Caz halucinant în Arad, unde un polițist criminalist a agresat o bătrână. Acesta ar fi umilit-o și lovit-o pe femeia în vârstă de 73 de ani care este fosta soacră a iubitei sale. Incidentul s-a petrecut pe 16 martie 2023, însă cazul a ajuns în atenția celor de la IPJ Arad două luni mai târziu, pe 4 mai 2023, după ce clipul video devenise deja viral pe rețelele de socializare.

Un polițist criminalist a agresat o bătrână care ieșea cu sacoșele din piață

Camerele de supraveghere au surprins scena zguduitoare. Cu un plan bine pus la punct, polițistul a așteptat-o mai bine de 10 minute pe victimă să termine cumpărăturile din piață, într-o zonă ferită de pe strada Ioan Rusu Șirianu.

În filmare se vede cum femeia iese din piață cu sacoșele în mână. Vizibil agitat și nerăbdător, acesta o încolțește pe bătrâna care încearcă să îl ocolească.

Însă, bărbatul îi taie calea și o urmărește, adresându-i cuvinte vulgare. Victima este lovită în piept, împinsă puternic spre un perete de care se lovește în zona capului, și cade neajutorată pe asfalt de unde nu găsește putere să se ridice.

Subofițerul, în vârstă de 47 de ani, se apleacă și o mai lovește încă odată, iar apoi se îndepărtează.

Neînțelegerea ar fi pornit după divorțul dintre fiul bătrânei, profesor de religie, și fosta noră a bătrânei, care și-a înșelat soțul cu polițistul criminalist. În urma divorțului, copiii au fost plasați în custodia tatălui.

Polițistul criminalist îi reproșează bătrânei că nu o lasă pe mamă să își vadă copiii, iar bătrâna îl acuză că i-a stricat căsnicia fiului său.

„S-a uitat în dreapta, în stânga, eu nu mi-am dat seama ce urmăreşte el de fapt. Şi în clipa aceea a făcut un pas şi m-a lovit. Nu am mai văzut nimic, mi s-a înnegrit în faţa ochilor şi m-am trezit jos. Nu ştiu cum am căzut”, a declarat bătrâna agresată, Maria Mihailovici.

 

„S-a depus plângerea penală, după care am făcut o petiţie, o sesizare către conducerea IPJ Arad. Nici la ora actuală, mama nu a fost chemată la sediul IPJ pentru a da declaraţiile în speţă”, a precizat fiul femeii.

 

Polițistul va ieși curând la pensie

După incident, victima şi-a scos certificat medico-legal şi a făcut sesizare la parchet și la poliție, însă dosarul a fost băgat în seamă abia 2 luni mai târziu.

În luna iulie, polițistul ar îndeplini criteriile necesare pentru a putea ieși liniștit la pensie. Poliţistul a mai avut probleme cu legea și în trecut, o dată pentru o şicanare în trafic, iar in cea de-a doua oară pentru un accident cu autospeciala de serviciu.

„Din cercetări a reieșit că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un polițist al IPJ Arad. Conducerea IPJ Arad a dispus cercetarea prealabilă a polițistului în cauză, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsurile legale care se impun. Totodată, anterior sesizării instituției noastre, victima a depus o plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz”, a declarat Claudia Iuga, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Pe numele poliţistului criminalist, care a agresat o bătrână, a fost deschis un dosar penal, însă acesta se află în continuare în funcţie.

 

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite