duminică, 19 mai, 2024

Un șofer fără permis și cu mașina furată a dat peste un copil de 10 ani! A fugit de la locul faptei – VIDEO

Accident de circulație halucinant s-a produs miercuri seară, 24 mai 2023, pe o stradă din Parța, județul Timiș. Un șofer fără permis și cu mașina furată a dat peste un copil de 10 ani. După accident, acesta a fost dus la spital cu ajutorul martorilor. S-a constatat că șoferul, care nu avea permis de conducere, furase mașina. După săvârșirea faptei, acesta a fugit de la locul accidentului.

Toată întâmplarea a fost surprinsă de camerele de supraveghere montate în zonă. Imaginile ni-l arată pe şoferul unui autoturism albastru cum se amuză cu un alt bărbat de pe stradă, care apoi se cațără pe capota mașinii și rămâne acolo. Șoferul începe să ambaleze motorul și să meargă cu spatele accelerând și frânând. Atent la glumețul de pe capotă, şoferul dă cu spatele fără să observe că pe stradă se joacă mai mulți copii, printre care și băiatul de 10 ani, pe care îl lovește și îl proiectează câțiva metri în spatele mașinii.

Șoferul fără permis și cu mașina furată care a dat peste un copil a părăsit locul accidentului

După ce și-a dat seama de gravitatea situației, bărbatul de 21 de ani a părăsit locul faptei, iar în prezent este dat în urmărire de poliţişti. În filmare se poate vedea cum acesta deschide ușor ușa mașinii, iar apoi o închide rapid și demarează în trombă.

Copilul de 10 ani a ajuns la spital şi este în afara oricărui pericol. Martorii prezenți au anunțat poliția, iar copilul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Individul este de negăsit, iar polițiștii l-au dat în urmărire

Polițiștii Biroului Rutier Timişoara au fost solicitați de martorii prezenți la incidentul care s-a soldat cu vătămarea fizică a unui copil.

„La data de 24 mai 2023, în jurul orei 16:00, polițiștii Biroului Rutier Timişoara au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs în localitatea Parța, din județul Timiș, soldat cu rănirea unei persoane.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că o persoană necunoscută a condus un autoturism în localitatea Parța, iar la un moment dat a efectuat manevra de mers înapoi, moment în care ar fi surprins și accidentat un minor în vârstă de 10 ani. După impact conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției sau a procurorului”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Ca urmare a verificărilor întocmite de polițiști, s-a identificat că vinovatul este un tânăr de 21 de ani, care s-a urcat la volanul autoturismului unei mașini furate. Conducătorul auto nu deține permis pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul în cauză a fost luat de la firma la care lucra, fără încuviințarea proprietarului.

Tânărului i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției sau a procurorului, conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere și furt în scop de folosință. Polițiștii continuă cercetările în vederea depistării individului și aplicării măsurilor legale care se impun.

Șoferul fară permis și cu mașina furată care a accidentat un copil este dat în consemn la frontieră.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite