luni, 25 septembrie, 2023

Adelina Pestrițu, gafă vestimentară la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Vedeta i-a lăsat mască pe toți cu încălțămintea sa

Adelina Pestrițu a făcut o gafă vestimentară la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Bruneta a participat la frumosul eveniment împreună cu soțul ei, Virgil Șteblea, iar cei doi au atras toate privirile. Fosta prezentatoare tv a ales o rochie neagră, elegantă, însă marea greșeală a fost alegerea sandalelor. Vedeta i-a lăsat mască pe toți cu încălțămintea sa.

Adelina Pestrițu, gafă vestimentară la nunta lui Smiley cu Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol și-au unit recent destinele, iar la discretul eveniment au luat parte mai multe vedete din România. Pe lista celebrităților s-a aflat și Adelina Pestrițu împreună cu soțul ei, Virgil Șteblea. Celebra influenceriță a dorit să facă furori cu ținuta sa, așa că a ales o rochie neagră cu un șliț generos și decolteu provocator, iar partenerul vedetei a optat pentru pantaloni și cămașă de culoare neagră, un sacou gri și pantofi negri.

Adelina Pestrițu a ales o rochie neagră, lungă, cu trenă la care a adăugat și câteva bijuterii ce completau ținuta. În schimb, vedeta a gafat enorm cu încălțămintea aleasă. Focoasa brunetă a purtat același model de sandale precum mireasa Gina Pistol. Invitații au remarcat imediat detaliul scandalos.

În pofida greșelii vestimentare comise, Adelina Pestrițu s-a bucurat din plin de frumosul eveniment alături de buna sa prietenă, Gina Pistol. Vedeta tv nu a ținut cont de criticile celor din jur și a făcut furori la nunta lui Smiley. Adelina Pestrițu se află într-o formă fizică de invidiat și atrage multe priviri de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit

Smiley și Gina Pistol au făcut marele pas, după mulți ani de relație. Cei doi au împreună o fetiță și mereu declarau că nu se gândesc la căsătorie. Iată că aceștia și-au schimbat punctul de vedere și recent au făcut o nuntă discretă, la care au participat prietenii și familia. Nici apropiații celor doi nu au spus o vorbă despre nunta lor, de dragul de a nu le strica surpriza.

Anunțul că se căsătoresc a venit chiar din partea mirilor, cu câteva zile înainte de a face marele pas. Smiley și Gina Pistol au făcut furori cu țintele lor elegante, iar evenimentul a fost unul pe placul tuturor. Mirii au organizat o petrecere discretă și s-au distrat pe măsură.

„Doamnelor și domnilor, sub privirile dumneavoastră Doamnaaaaaa si Domnul Mariaaaaa, adică NOI DOI! Fericiți și recunoscători pentru al nostru “împreună”, pentru o zi superbă, cu atât de multe detalii brodate cu grijă. Avem și scenă, și ring de dans, și bar, și terasă, și grădină, dar ce n-avem.”, a scris Smiley pe Instagram.

La rândul ei, Gina Pistol a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„A fost odată ca niciodată un loc frumos, ca-n povești, plin de lumină, copaci, flori albe și mere verzi, de oameni dragi, mulți și buni și de multă veselie. Aici EU și TU sărbătorim că am devenit NOI. Te iubesc!”

Adelina Pestrițu a participat la nunta lui Smiley cu Gina Pistol, însă a făcut o gafă vestimentară care i-a lăsat mască pe invitați. Vedeta a purtat o încălțăminte asemănătoare cu a miresei, iar mulți s-au uitat lung și au criticat-o pentru alegerea neinspirată.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite