vineri, 12 iulie, 2024

Gina Pistol și Smiley se căsătoresc! Când va avea loc mult așteptatul eveniment

Vestea că Gina Pistol şi Smiley se căsătoresc circula în mass-media de câteva zile, iar fanii au reacţionat pozitiv. Deşi sunt împreună de mai mult timp, iar de aproximativ doi ani au devenit părinţi, cel mai sudat cuplu din lumea showbiz-ului încă nu a trecut pragul stării civile şi bisericii.

Însă, aşteptarea se pare că a luat sfârşit, iar cei doi au deja planuri pentru nuntă.

Gina Pistol și Smiley se căsătoresc. Când va avea loc evenimentul

Gina Pistol și Smiley sunt două personaje mondene extrem de apreciate de fani. Cei doi au o familie frumoasă şi se declara împliniţi, mai ales după ce a apărut Josephine în viaţa lor.

Frumoasa Gina Pistol a împlinit la finalul anului 2022 vârsta de 42 de ani, iar recent a dezvăluit informaţii despre nuntă cu Smiley. Nimeni nu se aştepta ca Andrei Tiberiu Maria să se îndrăgostească de focoasă blondină și să devină tată, dar totul pare că funcţionează extrem de bine.

Se pare că cei doi vor să se căsătorească, ba chiar să organizeze o nuntă impresionantă alături de cei dragi, dar nu au stabilit încă o dată anume. Internauţii s-au întrebat când se va întâmpla acest lucru, mai ales ca ambii sunt ocupaţi cu proiecte personale. Gina Pistol a discutat şi despre faptul că fiica lor devine din ce în ce mai energică şi îi ocupa tot timpul.

”Da, plănuim să facem și nunta. Nu știu cum va arăta rochia de mireasă, nu știu însă când că nu știu cum vom face cu timpul, deja Andrei a intrat în pâine, eu nici nu știu când a trecut luna ianuarie, și n-am înțeles nimic din ea.

Crește de la o zi la alta (n.r. Josephine), e un copil foarte simpatic, e foarte funny, iubește muzica, îi place să danseze, acum e în perioada balet, ascultă Ceaikovski, dansează de dimineața și până seara și ascultă muzica lui Andrei. Zice câteva cuvinte, nu le leagă”, a mărturisit Gina Pistol.

Cum a început relaţia dintre Gina Pistol şi Smiley

Invitată la un podcast, Gina Pistol i-a povestit lui Horia Brenciu cum a început relaţia sa cu vestitul Smiley. Cei doi au o relaţie puternic sudata de aproximativ 7 ani.

„Legenda spune că noi încă ne întrebăm de când suntem un cuplu. Mi-a luat ceva timp. M-a atacat psihologic Andrei în primul an de relație. Am o parte întunecată, mă sperii eu de mine. Andrei este un om foarte mișto, dar e introvertit, foarte greu te lasă să intre în sufletul lui. Dumnezeu l-a trimis ca să mă învețe lecția răbdării. (…)

Noi cochetam, ne recomandam filme, înainte să fim împreună. Îi dădeam meme-uri funny și îl făceam să râdă. Eram cu o prietenă și mâncam gomboți și îi trimit o poză și zice: «Mamă, ce poftă am!». Zic: «Vrei să îți fac? Când mă întorc în București, îți fac». Zice: «Da». Zic: «Mamă, gata, l-am agățat». A fost prima dată când am făcut gomboți. A venit la mine, am pus Depeche Mode și am stat vreo trei ore să mâncăm gomboți. Pe urmă trebuia să plece și a plecat, dar a mai revenit, a mărturisit Gina Pistol.

Gina Pistol și Smiley au decis în sfârșit să se căsătorească, însă data este incertă.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite