vineri, 14 iunie, 2024

Naomi Hedman s-a despărțit de Florin Ristei? Iată ce imagini au apărut în urma zvonurilor

Traian Florin Ristei, în vârstă de 35 de ani, şi-a început cariera de vedetă în anul 2000. Acesta a fost solist vocal în mai multe formaţii, iar mai apoi a devenit prezentator de televiziune. Vedetă a devenit mult mai activ în showbiz după ce s-a cuplat cu o tânără mulatră. Însă, recent au fost zvonuri care făceau referire la faptul că Naomi Hedman și Florin Ristei s-au despărţit.

Fanii au fost uimiţi de aceste speculaţii, însă cei doi au decis să oprească propaganda şi au publicat mai multe imagini care contrazic afirmaţiile.

Naomi Hedman s-a despărțit de Florin Ristei? Ce imagini au publicat cei doi

Naomi Hedman și Florin Ristei au decis să fie împreună în urmă cu doi ani. Deşi cei doi au transmis în repetate rânduri că se înţeleg extraordinar de bine, au apărut mai multe zvonuri precum că fiecare a decis să o ia pe drumul său. Pentru a pune punct acestor speculaţii, Naomi Hedman a publicat pe o platformă de socializare o serie de imagini cu iubitul sau. Frumoasă mulatra a postat un clip în care este ilustrat un cadru romantic, alături de vedetă Antena 1, în timp ce aceştia servesc cina.

Modelul care a devenit cunoscut după ce a participat la un reality show britanic i-a cucerit inima lui Florin Ristei după ce a avut o apariţie surprinzătoare în preselecţiile la X Factor România. Totul a decurs pe repede înainte şi se pare că cei doi îndrăgostiţi îşi văd în continuare de relaţia lor. Şi pentru a petrece timp de calitate împreună, celebrul cuplu a decis să iasă la restaurant, unde au luat o cină romantina. Se vede cu ochiul liberi ca se iubesc, se simt bine împreună, râd şi ciocnesc un pahar de şampanie.

„Noroc”, spune tânăra înainte de a ciocni paharul de șampanie cu Florin.

La scurt timp după, Naomi le-a arătat fanilor de pe Instagram ce bunătăţi se afla pe masa lor, printre care bruscheţe, creveți și alte câteva preparate delicioase. Mai mult decât atât, apare şi artistul care se bucura de mâncarea gustoasă şi compania logodnicei sale.

Naomi Headman și Florin Ristei au avut parte de o cină romantică

De unde au pornit zvonurile cu privire la despărţirea celor doi

Florin Traian Ristei a publicat un mesaj de-a dreptul misterios pe platformele de socializare, care a fost startul unor zvonuri cu privire la despărţirea sa de Naomi Hedman.

„Timpul videcă tot”, este mesajul publicat de artist, înainte ca lumea să se întrebe dacă s-a întâmplat ceva cu relația cu Naomi.

Fostul jurat de la X Factor a ţinut să o ofere o explicaţie şi a transmis că acel mesaj nu are absolut nicio legătură cu partenera sa de viaţă. Prezentatorul TV a adăugat ca mesajul făcea referire la o piesă de-a să care va apărea cât de curând.

„Timpul vindecă totul este titlul următorului meu single 2023. A fost cântat prima dată live cu orchestră, pe 30 decembrie, la Sala Palatului, la concertul aniversar Orchestra Simfonică București. Înainte de lansarea propriu-zisă a piesei va apărea o versiune live, cu orchestră, ca preview. Chiar acum lucrăm la asta”, a precizat Florin Ristei.

Cum s-a cunoscut Naomi Hedman cu Florin Ristei

Povestea de dragoste dintre Naomi Hedman şi Florin Ristei este una cât se poate de simplă, dar pe atât de frumoasă. În urmă cu câţiva ani, când Ristei se afla în juriul de la X Factor, focoasa mulatra a venit în calitate de concurent la show. Din păcate nu a câştigat competita, dar a avut parte de un premiu mult mai mare: inima cântăreţului.

Este bine ştiut faptul că cei doi tineri au preferat să nu îşi expună relația, însă din când în când au mai dezvăluit lucruri. Aceştia sunt două persoane care merg pe discreţie, prefera să se bucure în linişte de iubirea lor şi întotdeauna merg împreună la evenimente. Ristei a transmis în trecut că s-a îndrăgostit de personalitatea lui Naomi, înainte de toate.

„Energia senzaționala pe care o are, pe care o avem împreună, setul de principii și de valori, mintea deschisă și pozitivă, faptul că înțelege și simte muzica și orice are legătură cu artă și că putem vorbi absolut orice. Și, bineînțeles, că e frumoasă!”, spunea Ristei, în urmă cu ceva timp.

Așadar, din fericire, Naomi Hedman nu s-a despărțit de Florin Ristei. Totul decurge ca în prima zi, iar iubirea este din ce în ce mai mare.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite