luni, 24 iunie, 2024

Cum se înțelege Cristina Bâtlan cu fostul soț. ,,S-a și căsătorit între timp, am fost și la nuntă…”

Multă lume este dornică să afle cum se înțelege Cristina Bâtlan cu fostul soț. Celebra femeie de afaceri a divorțat de Roberto Bâtlan în anul 2018, după ce jurata de la ,,Imepriul Leilor” a aflat că soțul ei o înșela de ceva vreme. Cristina Bâtlan și fostul partener de viață s-au despărțit în mare discreție, nedorind să vorbească prea mult despre cauzele care au dus la destrămarea căsniciei. În prezent, femeia de afaceri are o relație bună cu fostul soț și iubește din nou. Iată ce spune Cristina Bâtlan despre bărbatul care i-a cucerit inima.

Cum se înțelege Cristina Bâtlan cu fostul soț

Cristina Bâtlan este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Aceasta are o carieră de succes și deține o avere impresionantă. Jurata de la ,,Imperiul Leilor” este fondatoarea brand-ului Musette, cel mai important brand românesc de încălțăminte. Mai mult, aceasta deține și o afacere în domneiul înfrumusețării, care îi aduce venituri considerabile.

Cristina Bâtlan se bucură de succes și în televiziune, având proiecte inedite. Aceasta a fost jurată la emisiunea ,,Imperiul Leilor”, dar a participat și la emisiunea „Șef sub acoperire.” La vârsta de 50 de ani, vedeta se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Cristina Bâtlan a avut parte de multe suferințe în viața privată. Aceasta a trecut printr-un divorț dureros după 26 de ani de căsătorie. Vedeta a divorțat după ce a aflat că soțul ei o înșela de mult timp.

,,Eram ultima persoană care s-ar fi gândit vreodată că Roberto mă minte sau mă înșală. Am aflat după cinci ani sau patru ani. Nu o cunoșteam, n-am cunoscut-o. Ori de câte ori spunea o minciună, venea cu o minciună d-asta imbatabilă. Eu nu puteam să concep că mă minte. Eu îl credeam. Când cineva mi-a deschis ochii, că uite ce se întâmplă. Atunci am zis că nu se poate, eu nu pot să am o viață dublă.”, a declarat vedeta.

Cristina Bâtlan și fostul soț au împreună un băiat, pe Adi, de care sunt tare mândri. Celebra femeie de afaceri și-a revenit spectaculos după divorț și a avut puterea să meargă la nunta fostului soț. Jurata de la ,,Imperiul Leilor” a rămas în relații bune cu fostul partener de viață de dragul copilului lor.

,,A durat vreo doi ani până ne-am hotărât să divorțăm. Roberto stătea cu soția lui actuală, s-a și căsătorit între timp, am fost și la nuntă.”, a precizat afacerista.

Ce spune vedeta despre actualul iubit

Cristina Bâtlan a trecut peste suferințele cauzate de divorț și iubește din nou. Vedeta nu a dorit să dezvăluie identitatea bărbatului care i-a cucerit inima însă are doar cuvinte de laudă pentru acesta. Mai mult, noul partener al Cristinei Bâtlan se înțelege foarte bine cu fiul ei. Aceasta a mărturisit că este fericită și împlinită pe plan personal, dar și profesional.

„Stau foarte bine, iubesc și sunt iubită și asta e minunat pentru că femeile au nevoie de suport, dar de suport emoțional foarte mult. Sunt o femeie puternică, însă și eu am nevoie de asta, bineînțeles. (…) E un partener pe care nu e nevoie să-l prezint pentru că… chiar nu e nevoie.”, a declarat vedeta tv.

În prezent, celebra femeie de afaceri reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și radiază de fericire alături de iubitul ei pe care îl ține deocamdată departe de lumina reflectoarelor.

Cristina Bâtlan a rămas în relații bune cu fostul soț, Roberto Bâtlan, de dragul fiului lor. Jurata de la ,,Imperiul Leilor” iubește din nou și a trecut peste mariajul eșuat.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite