luni, 24 iunie, 2024

Anda Călin, în ipostaze surprinzătoare pe Instagram. Cum a reacționat Liviu Vârciu și ce mesaj a postat pentru internauți

Anda Călin s-a afișat recent în ipostaze surprinzătoare pe Instagram. Vedeta a fost răsfățată de curând de Liviu Vârciu cu o binemeritată vacanță în Maldive însă au avut parte de multe peripeții. Frumoasa Anda Călin s-a lăsat fotografiată în ținute incendiare, dar și într-o ipostază cu totul neașteptată. Iată cum a reacționat Liviu Vârciu și ce mesaj a postat pentru internauți.

Anda Călin, în ipostaze surprinzătoare pe Instagram

Anda Călin și Liviu Vârciu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi fac furori de fiecare dată când apar în lumina reflectoarelor și se bucură din plin de celebritate. Deși sunt împreună de cinci ani și au doi copii, Anda Călin și Liviu Vârciu nu s-au căsătorit până acum.

Cu toate acestea, radiază de fericire împreună și nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre ori de câte ori au ocazia. La vârsta de 32 de ani, Anda Călin arată spectaculos și atrage multe priviri când apare la tv sau la evenimentele mondene. Frumoasa șatenă este o prezență discretă în showbiz-ul autohton, preferând să se dedice copiilor și partenerului ei de viață.

Pe Instagram, Anda Călin postează fotografii în ținute sexy, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară. Vedeta se declară o femeie împlinită și se bucură din plin de viața de familie. Aceasta și Liviu Vârciu s-au mutat de curând în locuința lor de lux, amenajată pe gustul celor doi. Faimosul artist și prezentator tv are doar cuvinte de laudă când vine vorba de partenera sa.

Ce mesaj a postat Liviu Vârciu pentru partenera lui de viață

Anda Călin și Liviu Vârciu au fost recent într-o vacanță în Maldive și au avut parte de peripeții. Cei doi se răsfață ori de câte ori au ocazia și nu ezită să împărtășească cu fanii experiențe din viața privată. Aceștia au postat câteva fotografii din vacanța în Maldive, iar Liviu Vârciu și-a filmat partenera supărată de vestea întoarcerii acasă.

,,Ultima zi în Maldive. Doamna mea este super încântată, vrea acasă, e disperată… Nu mă mai înțeleg cu ea pentru că se termină vacanța. Dar asta e! Eu sunt bucuros că e ultima zi în Maldive și a mea la fel e, nu mai poate de bucurie… O mai duc, o mai duc la Predeal, la Focșani, e o nebunie la Focșani.”, a declarat Liviu Vârciu.

Deși au parte de multe provocări în viața de familie, Anda Călin și Liviu Vârciu radiază de fericire împreună și se bucură din plin de rolul de părinți. Cei doi nu au făcut marele pas până acum, dar speră ca în viitorul apropiat să se căsătorească.

„Suntem bine noi doi așa cum suntem, dar nu ne înțelegem în ceea ce privește căsătoria, eu vreau într-un fel, el vrea în alt fel. Un pic așa să spunem că am ajuns la un consens, el a mai tăiat din invitați, eu am mai adăugat câțiva, dar nu știu ce să zic.”, a declarat Anda Călin.

La vârsta de 32 de ani, Anda Călin arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Aceasta pozează sexy pe Instagram, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară. Frumoasa șatenă radiază de fericire alături de copii și de partenerul ei de viață, Liviu Vârciu.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite