joi, 23 mai, 2024

Florin Ristei, mărturisiri neașteptate despre nunta cu logodnica sa. ,,Avem multe alte lucruri de făcut…”

Florin Ristei a făcut recent mărturisiri neașteptate despre nunta cu logodnica sa, Naomi Hedman. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an și au planuri mărețe de viitor. Relația acestora a fost greu încercată încă de la început, însă Florin Ristei și iubita sa nu au ținut cont de replicile dure ale celor din jur. Iată ce spune faimosul cântăreț despre partenera lui de viață și motivele pentru care nu își dorește să facă marele pas cât mai curând.

Florin Ristei, mărturisiri neașteptate despre nunta cu logodnica sa

Florin Ristei este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Acesta are o carieră de succes în muzică și face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, acesta se declară un bărbat împlinit în viața privată.

Artistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Naomi Hedman, pe care a cunoscut-o la faimosul show X Factor.  Florin Ristei a cerut-o în căsătorie pe celebra lui iubită, însă nu se grăbește să facă marele pas. Cântărețul a dezvăluit care sunt planurile sale pentru anul 2023 atât în viața privată cât și pe plan profesional.

„Noi ne-am logodit demult, dar petrecerea o să o facem când simțim! (…) Avem multe alte lucruri de făcut! După afaceri, după muzică, poate mai încolo!(…) Anul ăsta nu prea am mai făcut muzică pentru că am lucrat mult, mi-am schimbat și un pic componența trupei, și la anul, în 2023, o să scot un nou album cu muzică de care îmi place mie și cu ce îmi place mie să cânt. 2023 trebuie să vină cu muzică, că am cam stat degeaba și nu e bine! Adică nu am stat degeaba, dar nu am mai ieșit cu muzică.”, a declarat acesta.

Florin Ristei se mândrește cu iubita sa și nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre alături de aceasta pe rețelele de socialziare sau la evenimentele mondene. Un alt cuplu îndrăgit de public este cel format din Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Aceștia au planuri mărețe de viitor și radiază de fericire împreună.

Ce spune artistul despre momentele tensionate din viața de cuplu

Florin Ristei și Naomi Hedman trăiesc de mai bine de un an o frumoasă poveste de iubire. Aceștia au avut parte de numeroase critici din partea celor care nu credeau că relația lor va dura. Cu toate acestea, cântărețul și logodnica sa au demonstrat tuturor cât de mult se iubesc și își doresc să formeze o familie.

Recent, artistul a dezvăluit cum reușește să îmbine profesia cu planul personal, dar mai ales cum gestionează certurile din cuplu.

,,Nu mai am 20 de ani să mă cert ca un adolescent! Și dacă sunt chestii diferite, le discutăm, dar în rest, ni s-au potrivit energiile atât de bine! Îmi place că vede lumea cu un pic alți ochi decât o văd eu! Și eu nu am acceptat până acum alte păreri, dar am învățat să le accept și asta îmi place, că mi-a deschis mintea un pic!”, a precizat acesta.

Florin Ristei are doar cuvinte de laudă pentru logodnica sa, Naomi Hedman și se declară un bărbat împlinit. Îndrăgitul cântăreț se bucură din plin de celebritate și de succes în carieră, iar în viața privată radiază de fericire alături de femeia care i-a cucerit inima.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite