vineri, 14 iunie, 2024

Cu ce se ocupă părinții celebrei prezentatoare Denise Rifai. Detalii neștiute din viața privată a frumoasei vedete

Multă lume este dornică să afle cu ce se ocupă părinții celebrei prezentatoare Denise Rifai. Vedeta are o carieră de succes și se bucură din plin de aprecierea publicului autohton. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Denise Rifai este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Puțini sunt cei care știu ce relație are jurnalista cu cei care i-au dat viață și cum a fost copilăria sa. Iată câteva detalii neștiute din viața privată a frumoasei vedete.

Cu ce se ocupă părinții celebrei prezentatoare Denise Rifai

Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România. Aceasta este un jurnalist de succes și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Vedeta este atentă la fiecare apariție a sa și este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Dincolo de celebritate, Denise Rifai evită să ofere prea multe detalii despre familia sa, pe care o ține cât mai departe de ochii curioșilor.

Cu toate acestea, frumoasa moderatoare tv a vorbit recent despre părinții săi, dezvăluind cum a fost copilăria sa, dar și cum s-a adaptat celor două culturi, mama sa fiind româncă, iar tatăl iordanian.

,,Rifai e numele tatălui meu, care este de origine iordaniană; e un nume arăbesc. De regulă, în limba arabă, toate numele au o anumită semnificație. Rifai înseamnă și este un nume des întâlnit în lumea bună arabă, este specific unei clase sociale înalte. (…) M-am născut dorindu-mi și plăcându-mi să fiu o prințesă. Eu îl iubesc pe tata foarte mult. Pentru mine, Iordania este acasă și România e acasă.

Tata este aici și acolo, noi suntem foarte legați de tot ce înseamnă lumea arabă, eu sunt în fiecare sfântă zi parte din aceste două lumi: lumea creștină și lumea musulmană, lumea orientală și lumea europeană. Ultima oară am fost acum 3 ani, m-aș duce zilnic, mi-ar plăcea să am o casă a mea, acolo, în Iordania.”, a mărturisit frumoasa vedetă.

Denise Rifai are doar cuvinte de laudă și când vine vorba de mama sa, cu care are o relație deosebită. Prezentatoarea a recunoscut că mama sa i-a oferit mult mai multă libertate și a susținut-o mereu în carieră, deși tatăl prezentatoarei nu dorea ca fiica lui să lucreze în presă.

„Mama este femeia care mi-a dat toată libertatea din universul acesta, m-a acceptat în toate formele mele și e fericită cu orice formă de fericire a mea, dar tata e viața mea, pentru că e bărbat și e protecția mea.”, a mai precizat aceasta.

În prezent, Denise Rifai se dedică profesiei sale și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Prezentatoarea arată spectaculos și atrage multe priviri cu formele sale fără cusur și ținutele elegante. O prezență discretă în showbiz-ul autohton este și colega ei de breaslă, prezentatoarea de știri Simona Pătruleasa. Aceasta are o familie frumoasă de care este tare mândră, dar pe care o ține cât mai departe de ochii curioșilor. Vedeta se menține în formă și atrage multe priviri de fiecare dată când se afișează la evenimentele mondene.

Ce spune vedeta despre copilăria sa

Denise Rifai este rezervată în declarații când vine vorba de părinții săi. Tată ei este de origine iordaniană și a cunoscut-o pe mama sa pe vremea când era student la arhitectură în București. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste și au adus-o pe lume pe fiica lor, Denise Rifai.

Celebra jurnalistă și prezentatoare tv a dezvăluit că a avut o copilărie frumoasă, dar a primit o educație strictă. Cu toate acestea, vedeta este recunoscătoare celor care i-au dat viață și se consideră o femeie norocoasă.

,,Le datorez foarte multe părinților mei. Am avut o educație foarte dură. De la tata cred că sunt atât de puternică. Îi respect foarte mult. Eu sunt crescută într-o familie foarte clasică și conservatoare. La noi, la arabi, este o vorbă: «părintele este peste capul tău». (…) Tata nu și-a dorit niciodată ca eu să lucrez în presă. O singură dorință a avut în viață: să nu fac asta, pentru că îl supăr foarte tare. Eu iubesc presa. (…) Acum cred că e mândru și de mine, și de fratele meu. Am crescut frumos, nu l-am dezamăgit, dimpotrivă.”, a mai precizat prezentatoarea tv.

Denise Rifai are o relație deosebită cu părinții săi și se declară o femeie împlinită în viața privată. Vedeta are o carieră de succes în televiziune și este extrem de apreciată de publicul autohton.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite