luni, 25 septembrie, 2023

Alexia, fata cu brațele replantate, a lansat o piesă emoționantă! „Dumnezeu te-a înzestrat cu de toate, tu ești minunea Lui!” – VIDEO

Alexia, fata cu brațele replantate, a lansat o piesă emoționantă. Tânăra căreia medicii i-au replantat mâinile în urma unui teribil accident de autocar, petrecut în decembrie anul trecut, a scos prima ei piesă. La jumătate de an de când a primit o nouă şansă la viaţă, cu ajutorul fratelui care i-a fost alături în cel mai greu moment al vieţii, Alexia Tudose a lansat piesa „Gândul”, o melodie prin care transmite un puternic mesaj pozitiv.

Alexia, fata cu brațele replantate, a lansat o piesă emoționantă!

Alexia Tudose pare să fi trecut peste coșmarul de care a avut în urmă cu jumătate de an, a făcut tratamentul de recuperare, și acum consideră că se poate bucur de viață, după ce a primit o nouă șansă din partea medicilor. Povestea Alexiei poate fi privită ca o adevărată lecție de viață despre cum o fată în vârstă de 15 ani a scăpat din ghearele morții și acum se poate bucura încrezătoare de viață.

Alexia este cel mai bun exemplu că, indiferent ce îți rezervă viața, cu multă determinare și perseverență orice e posibil.

Tânăra și-a lansat recent primul ei videoclip pe Youtube, „Gândul“, iar reacțiile internauților au fost extraordinare. Fata a fost felicitată pentru ambiția și curajul de care dă dovadă.

„Haideți să o promovăm să ajungă cât mai sus. Este foarte frumoasă piesa, iar ea este o minune a lui Dumnezeu. Bravo și mult succes în continuare / Ai o voce minunată! Ești o minune de la Dumnezeu! / Superb clip, superbă cântăreața, superbă organizarea!! 10/10 Felicitări!!/ Bravo, fată curajoasă, Dumnezeu te-a înzestrat cu de toate, tu ești minunea Lui / Mult SUCCESSSS! Dumnezeu va fi mereu cu tine, multă sănătate Sunt mândru de tine!”, i-au transmis Alexiei cei care i-au văzut videoclipul la piesa „Gândul“.

O minune realizată de medici

La jumătatea lunii decembrie 2022, a avut loc un cumplit accident de autocar în care 25 de persoane, ce făcea parte dintr-un ansamblu folcloric, au fost grav rănite. Autocarul în care se aflau s-a răsturnat la intrarea în Pașcani.

În urma accidentului, fata a avut ambele braţe amputate. Marele noroc al tinerei a fost fratele ei, Eric, mai mare cu un an ca ea. Acesta a găsit brațele fetei și le-a dat medicilor care au venit la fața locului.

Alexia Tudose a fost dusă de urgență la Spitalul de Copii „Sf. Maria“ din Iași, unde a fost preluată de echipa condusă de medicul Sidonia Susanu. După mai bine de 20 de ore de operație de replantare a brațelor, medicii au reușit o minune. În asemenea situații, se recomandă replantarea unui singur membru, pentru a nu apărea complicații. Dar medicii din echipa Sidoniei Susanu au reușit imposibilul și i-au replantat fetei ambele brațe.

Alexia a fost externată spre finalul anului trecut și a petrecut Revelionul acasă, alături de familie şi prieteni. Au urmat câte 2 şedințe de kinetoterapie pe zi, iar medicii dau asigurări că, în cel mult un an, își va putea refolosi brațele la fel ca înainte de accident.

Acum, Alexia, fata cu brațele replantate, a lansat o piesă emoționantă.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite