vineri, 19 aprilie, 2024

Andrei Ionuț-Ursu nu-și pune limite atunci când vine vorba de relații intime. Pentru artist nu contează genul partenerului

Andrei Ionuț-Ursu, care a reprezentat România la Eurovision 2022, a făcut o dezvăluire ce a șocat pe toată lumea. Pentru artist această mărturisire a fost destul de dificilă deoarece se referă la viața sa privată și la relația pe care o are bărbatul la acest moment. Într-un interviu, vedeta a mărturisit că la moment se află într-o relație amoroasă cu „un băiat”. Însă, tot în timpul interviului, Andrei a ținut să menționeze că nu exclude relațiile cu femei.

În perioada concursului, Andrei a fost nevoit să îndure numeroase critici la această temă. Fanii insistau ca Andrei să recunoască deschis despre orientarea sa sexuală. Însă, în perioada desfășurării concursului, artistul a considerat că detaliile din viața sa privată nu sunt relevante. Acesta a dorit să iasă în evidență datorită muzicii și evoluției sale în industria muzicală.

Andrei Ionuț-Ursu a recunoscut despre orientarea sa sexuală. Artistul este împreună cu un bărbat

Andrei Ionuț-Ursu a reușit să se califice în finala show-ului de muzică Eurovision 2022, cu piesa „Llamame” pe locul 18. După concurs, artistul a oferit un nou interviu pentru un ziar spaniol în care a decis să vorbească deschis despre acest aspect intim din viața sa personală. Cu siguranță, artistului îi era frică de reacțiile publicului și a fanilor. Acesta a mărturisit că el crede în etichete sociale, iar natura sexuală poate provoca unele reacții foarte negative.

„Momentan sunt într-o relație cu un băiat, dar cine poate spune că nu o să vreau să fac un trio cu o fată. Secretul unei persoane fericite este să fie deschisă la ceea ce poate veni. Când cineva spune că este gay, heterosexual, bisexual… respinge oportunitățile frumoase ale soartei’, a spus artistul în interviu.

Anul trecut, artistul a făcut dezvăluiri asemănătoare și pentru o altă revistă spaniolă, o instituție de presă de referință pentru comunitatea LGBT. Pentru această revistă, artistul a oferit un răspuns cât se poate de clar la întrebarea dacă se identifică și dacă se consideră cu genul gay.

Artistul a mărturisit că adoră sexul și nu vrea să se limiteze în acest

„Depinde de zi. Refuz să-mi pun o etichetă. Ador contactul cu alte persoane, iubesc sexul și nu vreau să mă limitez când vine vorba de gen. Nu mi- ar intra în cap să spun „dacă sunt gay nu o să mă culc cu o femeie” sau dacă sunt hetero nu mă voi ” culca cu un bărbat”. De ce să respingem plăcerea de oriunde ar veni ea? Avem o singură viață și vreau să încerc totul,” a menționat artistul.

La moment, artistul locuiește împreună cu sora sa. Pentru Andrei sora sa este „sufletul pereche”. După participarea lui Andrei la Eurovision 2022, artistul a devenit foarte vizibil în mediul public. Acesta a fost invitat să susțină diverse concerte în țară și în afară. Artistul a susținut multe concerte în Spania. Această țară este una dintre preferatele a artistului, Andrei obișnuiește frecvent să meargă în Spania în concedii.

Printre ultimele piese lansate de Andrei Ionuț-Ursu se numără „Tu nu vrei”, care a ajuns la un număr de 3,2 milioane de vizionări pe YouTube. De asemenea, astăzi, pe 12 mai, Andrei lansează și primul său album muzical „Fiesta 23”. Acest album a fost extrem de așteptat de fanii săi.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite