duminică, 23 iunie, 2024

Ce a discutat Vlad Pascu cu mama lui: „Mă doare și pe mine tot în cot!”

Stenogramele procurorilor au scos la iveală ce a discutat Vlad Pascu cu mama lui. Miruna Pascu, mama tânărului care a condus drogat şi a ucis 2 studenți în accidentul din stațiunea 2 Mai, intenționa să-şi scoată fiul din închisoare pe motive medicale. Miruna Pascu a fost interceptată de procurorii DIICOT chiar în timp ce îi spunea fiului ei cum va proceda şi că are costuri foarte mari cu cei dispuşi să îi ajute.

Ce a discutat Vlad Pascu cu mama lui

Primele audieri în legătură cu cazul în care 2 studenți au fost uciși, de Vlad Pascu, în accidentul de la 2 Mai, au avut loc săptămâna trecută. În urma audierilor, Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit stenogramelor, mama lui Vlad Pascu ar fi apelat la relațiile sale din domeniul justiției, dar a încercat să intimideze mai mulți martori pentru a ascunde adevărul. Vlad Pascu și mama sa nu ar fi arătat compasiune față de victime și de întreaga situație, singura dorință a tânărului fiind aceea de a fi din nou liber.

„Crede-mă că mă doare așa de puțin de părerea la toată lumea. În situația în care sunt acuma mă interesează foarte puțin că se uită lumea urât la mine pe stradă, în viitor”, ar fi spus Vlad Pascu mamei sale, într-o conversație telefonică.

Miruna Pascu i-a răspuns fiului ei pe același ton nepăsător: „Mă doare și pe mine tot în cot!”

Miruna Pascu ar fi apelat la un cunoscut procuror din Constanța pentru ca fiul ei să fie eliberat. Aceasta ar fi încercat chiar să influențeze mai multe persoane pentru a da declarații în favoarea fiului său.

„Crede-mă că sunt mulți oameni care fac niște eforturi supraomenești ca să scoată ceva din c…l ăsta. Și nu le fac gratis. Înțelegi? Niște pretenții de nu-ți mai povestesc. Eu am vorbit, a zis unul că a găsit o…, să vedem, la procurorul Niț… (neinteligibil)”, potrivit stenogramelor procurorilor.

Mama lui Vlad Pascu: „Așa te-a învățat, să fii șmecher!“

Miruna Pascu și fostul soț nu sunt în relații tocmai bune, după ce acesta și-a refăcut viața în Olanda. Femeia dă vina pe fostul soț pentru anturaj, dar și pentru acțiunile fiului său.

„Ai ajuns pentru că ți-ai dorit întotdeauna să fii în centrul atenției lu’ tac-tu. Să te aprecieze el. El fiind un rebel care nu pune preț pe morală, și pe carte, și pe educație. A zis că va pune preț că tu ești șmecher. Așa te-a învățat, să fii șmecher! Și ai intrat într-un club de așa-ziși smecheri”, a mai spus Miruna Pascu.

Tatăl lui Vlad, Mihai Pascu, a fost plasat sub control judiciar pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor după ce în timpul perchezițiilor, polițiștii au găsit în locuința bărbatului arme și muniție.

Miruna Pascu a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, după ce a încercat să șantajeze martorii, procurorii deținând mai multe stenograme cu ce a discutat Vlad Pascu cu mama lui.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.