luni, 24 iunie, 2024

Diana Șoșoacă, despre Corneliu Vadim Tudor: „Este un sfânt pentru națiune!”

Politicianul Corneliu Vadim Tudor ar fi împlinit 74 de ani pe 28 octombrie 2023. Senatorul ieșean Diana Șoșoacă a vorbit despre Corneliu Vadim Tudor spunând că România și-a apreciat elitele doar în momentul în care ce au murit.

Diana Șoșoacă, despre Corneliu Vadim Tudor: „Boala i-a adus sfârşitul, dar sunt voci care spun că a fost otrăvit!“

Senatorul ieșean Diana Șoșoacă, președintele S.O.S. România, a transmis un mesaj dedicat lui Corneliu Vadim Tudor, care pe 28 noiembrie 2023 ar fi împlinit 74 de ani.

„Am avut şansa să-l cunosc pe Vadim Tudor, încă din copilărie. Mama avea o relaţie prietenească cu el. Tot ce făcea, făcea din suflet. Vorbea cu un patos, a fost considerat nebun pentru că a venit cu chestiuni care sparg tiparele. El nu voia să epateze, citea mult, era informat, cult, istoric, avea o memorie fantastică. Era un om spiritual, avea simţul umorului. A trăit într-o societate înconjurat de oameni de cultură. A avut o aleasă prietenie cu Adrian Păuneascu, mulți alți poeţi. A asistat la ce s-a petrecut în fața şi spatele cortinei politice. Era un om extrem de bun“, a declarat Diana Șoșoacă în cadrul unei emisiuni BZI Live.

Președintele S.O.S. România a menționat că mulți susțin că Vadim Tudor nu ar fi murit din cauza bolii, ci ar fi fost otrăvit.

„Vadim Tudor a fost un om care şi-a apărat familia, şi-a ţinut fetele departe de lumea politică. Nu ştiu ce-ar fi făcut cu presa asta obraznică acum. Tot acest consum al său pentru ţară, era un real patriot şi naţionalist, în cel mai curat şi onest sens al cuvântului. Avea o iubire extraordinară pentru ţară şi popor. Boala i-a adus sfârşitul, dar sunt voci care spun că a fost otrăvit. Nu a fost dintr-odată, ci pe parcurs. Ştiu ce mi s-a întâmplat mie, dar și cu mulţi oameni din istorie care au deranjat prin inteligenţă, priză la publică, patos pentru ţară şi popor. Poporul are o admiraţie pentru oamenii culţi, dar care să nu trăiască pentru un piedestal și nu se închid într-un castel de fildeş”, a spus Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă susține că Vadim Tudor a câștigat alegerile

Diana Șoșoacă menționează că Vadim Tudor ar fi trebuit să câștige alegerile prezidențiale.

„Mi se spunea că eu voi ajunge ca el. A fost o personalitate care România nu realizează. Poate se vor schimba vremurile şi vor fi oameni la putere iubitori de ţară şi popor. România şi-a apreciat elitele după ce au murit, după ce-au trecut în eternitate. El câştigase alegerile prezidenţiale… într-un fel. Efectiv i-au luat postul de preşedinte din mână pentru că aşa e cu trădarea în România. Dacă ar fi fost acum în Parlament, eu cred că făcea atac de cord. Nu ar fi putut să reziste. Am fi făcut o echipă fantastică!”, a adăugat președintele S.O.S. România.

Diana Șoșoacă a vorbit și despre ieșirile dure ale lui Vadim Tudor, dar consideră că orice român ar fi reacționat la fel în momentul în care îi era atacată familia.

„Au apărut multe filmuleţe de astea în care el înjură şi vorbeşte urât cu femeile. Puneţi-vă în locul lui să vedeți cum ar fi fost. Vadim Tudor făcea crize de diabet. Nu luaţi în considerare mizeriile, presa trăieşte din jignirea şi insultarea oamenilor. Marii noştri oameni, geniile noastre, au fost aruncate în derizoriu, acuzate de lucruri mizerabile. Să-i mulţumim lui Vadim pentru ce-a făcut pentru România şi obligaţia noastră e să ducem mai departe luptă!”, a mai zis Diana Șoșoacă vorbind despre Corneliu Vadim Tudor.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.