duminică, 3 decembrie, 2023

Copilul-profet din India a prezis atacul militanților Hamas! Ce alte previziuni înfricoșătoare a făcut

Copilul-profet din India a prezis un lucru teribil cu doar 3 zile înainte să înceapă războiul dintre Israel și Hamas. Abhigya Anand și-a câștigat celebritatea după ce a prevăzut pandemia de coronavirus,.

Copilul-profet din India a prezis atacul militanților Hama

Copilul-profet din India, Abhigya Anand, a publicat pe data de 4 octombrie 2023, cu doar trei zile înainte de izbucnirea războiului dintre Israel și Hamas, un videoclip pe canalul său de YouTube în care a făcut predicții înfricoșătoare.

Abhigya Anand a prezis un atac terorist major în câteva zile. El a menționat locația aproximativă care includea Israelul și mari părți din vestul Orientului Mijlociu.

Copilul-profest anunțase că amploarea atacului și repercusiunile sale viitoare sunt comparabile cu 9/11. Videoclipul a strâns aproximativ 1 milion de vizualizări. După numai două zile, organizația Hamas a lansat 5.000 de rachete asupra Israelului, a luat sute de ostatici și a ucis peste 1400 de oameni.

În următoarele zile și săptămâni, răzbunarea Israelului a fost crudă, cu mii de oameni morți în Fâșia Gaza, mai mult de jumătate fiind copii.

În cel mai recent videoclip postat pe canalul său de YouTube, pe data de 24 octombrie 2023, Anand face noi avertismente despre războiul dintre Israel și Hamas.

Abhigya Anand spune că perioada care urmează după 28 octombrie 2023 este crucială. Întâmplarea face că tocmai sâmbătă, 28 octombrie, Israelul a anunțat că intră în a doua fază a ofensivei terestre în Gaza, iar tancurile israeliene au pătruns adânc în teritoriul enclavei.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat sâmbătă seară, într-o conferinţă de presă, că operațiunea terestră în curs de desfășurare în Gaza este a doua etapă a războiului cu Hamas.

Tocmai pe 28 octombrie, bombardamentele Israelului asupra Fâșiei Gaze au fost cele mai intense de la începutul războiul din 7 octombrie, pentru a susține ofensiva terestră.

Cel puțin 700 de oameni au murit în 24 de ore, iar protestele din lumea musulmană la adresa „genocidului” din Gaza s-au extins.

Cât va dura conflictul din fâșia Gaza

Micul profet din India spune că pericolul major persistă până în aprilie 2024. Războiul ar putea să dureze cel puțin un an, spune Anand.

Abhigya Anand a subliniat faptul că doar credința în Dumnezeu ne poate ajuta să trecem peste dificultăți.

Totodată, copilul-profet indian a declarat că oamenii nu trebuie să-și facă rău unii altora, sub nicio formă.

Copilul-profet a mai spus că emoțiile pozitive sunt cele mai importante când sunt probleme.

„Multe ziare încearcă să genereze panică pe baza profețiilor mele, dar eu doar avertizez oamenii de ceea ce s-ar putea întâmpla. La final, totul rămâne la latitudinea fiecăruia dintre noi”, a transmis Ananda.

Cu toate că Guvernul Indiei susține poziția Israelului în conflict, proteste masive pro-Palestina au avut loc în ultimele zile de-a lungul întregii țări.

Abhigya Anand, adolescentul în vârstă de doar 17 ani,  a discutat și despre ceea ce se va întâmpla cu România, specificând faptul că țara noastră va trece printr-o „transformare uriașă”.

Mai mult decât atât, tânărul profet a ținut să puncteze că românii vor avea și oportunități, dar și multe dificultăți.

„Nu sunt aici pentru a speria, ci pentru a avertiza. Fiecare schimbare aduce dificultăți, dar și oportunități. Sunt convins că România va supraviețui”, a afirmat Abhigya Anand, copilul-profet din India care a prezis atacul militanților Hamas.

 

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.