marți, 5 decembrie, 2023

Dorian Popa este una dintre „victimele“ lui Călin Donca! „Sunt șocat, debusolat!“

Dorian Popa este una dintre „victimele“ lui Călin Donca. Influencerul a investit sume importante de bani în afacerile lui Călin Donca. Vloggerul a vorbit, în cea mai recentă intervenție pentru presa românească, despre situația cu care se confruntă în prezent. Nimeni dintre partenerii afaceristului din Brașov nu răspunde la telefon.

Dorian Popa este una dintre „victimele“ lui Călin Donca

Călin Donca și alte persoane din Brașov au fost reținute de procurorii DIICOT într-un dosar ce vizează o grupare specializată în evaziune fiscală și nu numai. Acuzațiile oamenilor legii se referă și la acțiuni de delapidare, înşelăciune şi manipularea pieţei de capital.

Călin Donca ar fi înregistrat în contabilitatea unor firme documente fictive şi ar fi creat propria monedă virtuală. Ulterior, ar fi indus în eroare foarte multe persoane prin diseminarea de informaţii neadevărate despre investițiile în moneda virtuală, ce ar fi putut genera câștiguri de 100 de ori mai mari.

Celebrul influencer Dorian Popa s-a numărat printre „victimele” lui Călin Donca. Influencerul apare în mai multe materiale video promovate de omul de afaceri și ar fi investit o sumă importantă în proiectele lui. În urma solicitărilor din partea jurnaliștilor, bărbatul a precizat că nimeni nu îi răspunde la telefon.

Parteneri în afaceri

Dorian Popa a comentat arestarea lui Călin Donca spunând că nu știe ce se întâmplă și nici ce se va petrece cu investițiile pe care le-a făcut în afacerile acuzatului.

Nimeni dintre partenerii milionarului din Brașov nu mai răspunde la telefon, potrivit lui Dorian Popa. Toată lumea se teme că a căzut victimă a unei uriașe escrocherii.

„Sunt şocat, sunt consternat şi, în acelaşi timp, debusolat pentru că nu ştiu ce se întâmplă, nu ştiu ce urmează cu investiţiile noastre. Este posibil să fi fost părtaş la o escrocherie! Din păcate, din partea lui Călin Donca nu dăm de nimeni. Nu răspunde nimeni la telefon. Este un fel de ceaţă totală!”, a declarat Dorian Popa.

Influencerul a anunțat în urmă cu mai mult timp internauții că a achiziționat o parte dintr-un parc fotovoltaic al lui Călin Donca. Vloggerul a recomandat firma fanilor săi, susținând că este o investiție foarte bună, în opinia sa, potrivit calculelor făcute.

Dorian Popa le-a transmis utilizatorilor online că și-a instalat panouri fotovoltaice pentru a scăpa de facturile uriașe la energie. A recunoscut că nu a ezitat, dar și-a luat puțin timp pentru a se gândi la modul în care trebuie să procedeze, a pus pe foaie, a calculat și a ajuns la concluzia că investiția merită.

„În momentul în care am relaționat cu montajul panourilor pe casă, mi s-a propus să investesc în ceea ce se dorea a fi un parc cu panouri fotovoltaice. Mare atenție, lucru care nu apare în niciuna dintre acuzațiile ce să vehiculează în presă. Nu se vizează acele parcuri fotovoltaice în care unii oameni, și eu, adică mai mulți investitori am băgat un bănuț pe care l-am muncit. Prima mea investiție. Am fost un om sărac care și a muncit fiecare bănuț. Nu mă arunc, m-am limitat la cei 20 de kW, exact cât am și pe casă”, a spus Dorian Popa, una dintre „victimele“ lui Călin Donca.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.