miercuri, 17 aprilie, 2024

Ea este mama eroină cu 10 copii și 17 nepoți. ,,Am avut nopți nedormite, am făcut infarct și medicii nu mi-au mai dat nicio șansă…”

Multă lume este dornică să afle cine este Valentina, mama eroină cu 10 copii și 17 nepoți. Femeia în vârstă de 71 de ani și cu o căsnicie de 43 de ani are o poveste de viață impresionantă. Aceasta se bucură din plin de familia frumoasă și numeroasă pe care o are și nu regretă că a avut parte și de momente extrem de grele. Numele de mamă eroină i se potrivește perfect celei care a adus pe lume 10 copii, în pofida problemelor de sănătate pe care le-a avut. Iată ce spune femeia despre viața cu 10 copii și 17 nepoți.

Ea este mama eroină cu 10 copii și 17 nepoți

Valentina, o femeie în vârstă de 71 de ani, se bucură din plin de titlul de mamă eroină. Aceasta are nu mai puțin de 10 copii și 17 nepoți. Femeia se dedică în prezent nepoților și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de copiii săi. Doamna Valentina nu și-a pus niciodată problema că nu va avea cu ce să își crească toți copiii și a avut parte mereu de susținerea soțului.

,,De când m-am căsătorit, acum 43 de ani, ne-am înțeles să nu oprim nicio naștere, dacă Dumnezeu ne dă putere, vom reuși. Dumnezeu mi-a trimis câte unu, câte unu, până am ajuns la 10 copii. Atât mi-a fost dat să am. Când rămâneam însărcinată nu ziceam niciodată ”vai ce o să fac, ce le dau să mănânce?

Am avut nopți nedormite, mâncat pe fugă, am lucrat până am născut ultimul copil. M-a ajutat foarte mult soțul. 16 ani nu am dormit.”, a declarat mama eroină.

În prezent, Valentina se bucură de frumoasa vârstă și de familia sa și petrece cât mai mult timp posibil cu cei 17 nepoți ai săi. Femeia are o căsnicie de 43 de ani și se declară împlinită alături de soțul ei.

Ce spune femeia despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat

Doamna Valentina și-a crescut copiii împreună cu soțul ei și nu a apelat la ajutorul unor bone sau rude. Părinții au dorit să se dedice în totalitate celor 10 copii și s-au descurcat de minune. Mama eroină a avut însă probleme grave de sănătate și a fost la un pas să își piardă viața.

,,Am făcut infarct, am ajuns la spital după o săptămână și medicii nu mi-au mai dat nicio șansă.”, a mai precizat femeia.

Valentina nu regretă momentele grele prin care a trecut de dragul copiilor și este extrem de mândră de familia sa. Mai mult, mama eroină le încurajează pe femei să nu renunțe la sarcină și să nu cadă pradă depresiei, ci să se bucure de un viitor copil pentru că acesta este o binecuvântare.

„După 43 de ani de căsnicie, mă simt alături de soțul meu ca în luna de miere. Eu le transmit tuturor mămicilor sa îi primească pe cei mici cu tot sufletul, că sunt o binecuvântare de la Dumnezeu”, a fost mesajul Valentinei.

Valentina, o femeie în vârstă de 71 de ani, merită pe deplin titlul de mamă eroină, după ce a adus pe lume 10 copii. Aceasta are 17 nepoți, iar în prezent se dedică cu multă bucurie celor mici. Femeia este mai fericită ca oricând și se mândrește cu familia sa numeroasă.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite