miercuri, 29 mai, 2024

Gigi Becali dezvăluie cum a făcut avere: „Eram necăsătorit, derbedeu, toate păcatele le-am făcut”

Latifundiarul din Pipera, Gigi Becali, a mărturisit recent despre cum a reușit să facă avere, acesta ajungând să construiască un adevărat imperiu. Patronul clubului de fotbal FCSB spune că a moștenit curajul de la tatăl său și așa a reușit să învingă toate greutățile. De asemenea, Gigi Becali a mai povestit și cum s-a dezvoltat legăturile sale cu Biserica.

Gigi Becali a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru realitatea.net, cum a reușit să facă averea, estimată la aproximativ două miliarde de euro.

Finanțatorul FCSB-ului a vorbit despre perioada în care nu era căsătorit, însă avea planuri mărețe. De asemenea, în anii ’90 a contribuit la construcția primei biserici din viața sa, cu suma de un milion de lei.

Gigi Becali dezvăluie cum a făcut avere

„La Revoluție, de fapt în anul următor, în 1990, am făcut prima biserică. Am scos de la Bancorex 13 milioane de lei, bani foarte mulți la acea vreme. Aveam un Mercedes alb și voiam să mă dau mare în fața prietenilor lui tata.

Am moștenit curajul de la tata, nu mi-e frică de nimic. Vecinii spuneau atunci că se va alege praful de munca mea. Eram vagabond, recunosc, dar nu mai vreau să vorbesc despre asta.

(…) Parcă atât de mult l-am iubit pe tata, ca nu voiam să fiu mai tare ca el. Trebuia să dea 75 de mii de lei să intru la Drept. El voia să aibă un singur ochi, numai să fac facultate eu.

Ce înseamnă să fii derbedeu? Înseamnă toate păcatele pe care le-am făcut, eram și necăsătorit, dar nu mai are rost să vorbesc eu acum despre acel trecut.

Aveam 32 de ani, derbedeu, toate păcatele le-am făcut și atunci am spus să mă dau mare. (…) Nici nu visau că poate un om să aiba atâția bani. Din 13 milioane am dat 1 milion de lei pentru prima biserică. Le-am închis gura atunci. Eu, derbedeul, care distrugeam munca lui Tase de 50 de ani. Le-am închis gura din acel moment și mi-am câștigat respectul…

Am mers la biserică până la 7-8 ani, apoi până la 32 de ani, la Revoluție, când am făcut prima biserică, am fost un om mort”, a mărturisit Becali.

De asemenea, Gigi Becali a recunoscut că nu mai e proprietarul Palatului din Aleea Alexandru, iar imobilul impresionant a fost trecut pe numele celor fiice ale sale.

„Palatul nu mai este pe numele meu, ci al fetelor. Sunt 3400 mp, dintre care 2000 teren liber. Le-am zis la fete: „vă fac palate. Și aici vă fac palate, şi în ceruri”, a mai spus Gigi Becali.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite