luni, 24 iunie, 2024

Câţi bani a dat Gigi Becali la cununia lui Ianis Hagi! Sumele date de alți invitați sunt uriaşe

Ianis Hagi a avut parte de o petrecere de poveste la cununia civilă, în prima zi de Crăciun. Numai puţin de 400 de invitaţi au fost la cheful care a avut loc într-un local de lux din Bucureşti. Latifundiarul din Pipera s-a distrat ca în vremurile bune și multă lume s-a întrebat câţi bani a dat Gigi Becali la cununia lui Ianis Hagi. Sumele date și de ceilalți invitați au fost uriașe.

Câţi bani a dat Gigi Becali la cununia lui Ianis Hagi!

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat civil chiar în prima zi de Crăciun. Aceștia au dat o petrecere pe cinste la un restaurant select din Nordul Bucureștiului.

La petrecerea de cununie, soacra lui Ianis Hagi a dezvăluit și cum a reacționat atunci când a aflat cine este iubitul fiicei sale. Mama Elenei Tănase a declarat că a sprijinit-o necondiționat pe aceasta.

„Când mi-a spus că prietenul ei este Ianis, am ascultat-o, i-am spus că are ceva de dus pe umeri și sperăm… sigur o să fie foarte bine, să fie fericiți și suntem alături de ei”, a declarat soacra lui Ianis Hagi.

Soacra lui Ianis Hagi a fost, la fel ca fiica ei, îmbrăcată într-o rochie roșie, lungă, fiind extrem de rafinată și elegantă.

Gigi Becali, Gică Popescu sau Gabi Balint au fost printre invitaţii de lux. Petrecerea a fost una fastuoasă, iar recompensa a fost una pe măsură. Conform celor de la cancan.ro, cel mai mic dar lăsat în plic de invitaţi a fost de 3.000 de euro. Şi organizarea petrecerii a costat o avere. Conform sursei citate, Ianis Hagi a scos din buzunar 200.000 de euro pentru ca totul să iasă ca la carte. Elena Tănase, mama ei, dar şi Marilena Hagi, mama lui Ianis, au fost strălucitoare şi au atras toate privirile.

Ianis a cerut-o de soție la Paris

Fotbalistul a cerut-o în căsătorie pe Elena Tănase în luna iunie 2023, la Paris. Doar pentru inelul cu diamant, fotbalistul lui Alaves ar fi plătit 50.000 de euro. În vacanța din Paris, fiul lui Gică Hagi a cheltuit peste 100.000 de euro.

„Vă mulțumim frumos că ați venit aici în ziua de Crăciun. Înseamnă foarte mult pentru noi. Suntem fericiți și norocoși. Am ajuns în ziua de 25 decembrie, ziua de Crăciun, să ne facem cununia civilă. Este un moment unic pentru ambele familii. Ne-au susținut necondiționat încă din prima zi. Le mulțumim și suntem foarte bucuroși și fericiți. Ne dorim să avem copii sănătoși. Până atunci încercăm să ne bucurăm de această seară și toate se vor întâmpla pas cu pas, așa cum s-a întâmplat până acum”, a spus Ianis Hagi, înainte de petrecere.

La cununie, Ianis și-a făcut apariție într-un costum de peste 3.000 de euro. În picioare, fotbalistul a purtat o pereche de pantofi de la un brand de lux. Pentru marele eveniment, Elena Tănase a ales o rochie de 10.000 de euro.

Socrul mare, Gică Hagi a purtat un costum negru, cămașă albă, la care a asortat un papion negru. Dimciu- Palavoti Tănase, tatăl logodnicei – un important om de afaceri în domeniul construcțiilor din Constanța, a optat pentru o ținută clasică.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.