duminică, 21 iulie, 2024

Horia Constantinescu o atacă dur pe Clotilde Armand: „Are mintea unei țațe!“

Horia Constantinescu o atacă dur pe Clotilde Armand. Șeful ANPC spune că nu ia bani de la un club din Herăstrău, așa cum a spus primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, iar astfel de încasări ascunse se află doar ”în mintea acestei țațe”.

Horia Constantinescu o atacă dur pe Clotilde Armand

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a reacţionat după ce primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, l-a acuzat că un club din Herăstrău îi plăteşte chirie şi a afirmat că nu încasează nimic nici în România, nici în Panama şi că nimic din ce a declarat edilul nu are fundament real. El susţine că primarul Sectorului 1 inventează scandaluri pentru că atât pune la dispoziţia societăţii.

„Eu nu încasez nimic, nici aici, nici în Panama. Nu am încasări ascunse, decât în mintea acestei ţaţe! Se agaţă de scandaluri pentru a-şi masca incapacitatea de a face ceva constructiv. Nimic din ceea ce afirmă, în legatură cu mine, fosta soţie şi familia mea, nu are niciun fundament real! Inventează scandaluri, pentru că atât a pus şi pune la dispoziţia societăţii”, a declarat Horia Constantinescu.

Pentru a-și susține puncutul de vedere, Horia Constantinescu a atașat și un link către declarația de avere. De fapt, continuă președintele ANPC, atacul reprezintă o formă ascunsă de campanie electorală.

„De o bucată de vreme, țața clotilde armand, din dorința de a se da, ceea ce nu este, adică primar, lansează tot felul de fumigene, fără nici un alt suport real, decât bazaconiile din mintea ei. Îmi atacă familia si automat pe mine, pretinzându-se a fi detectiva lu’ pește.

Ca in 2020, când vă vindea gogoșile cu lupta împotriva unor fantome ce bântuie, doar mintea ei, țața clotilde armand isi lansează un nou proiect de campanie, pentru a se vedea, eventual, realeasă, prezentând o altă gogomăriță”, a transmis Horia Constantinescu

Ce acuzații aduce Clotilde Armand

Clotilde Armand a susținut, într-o postare pe Facebook, că o singură terasă din Parcul Herăstrău continuă să încalce legea şi bunul simţ cu muzica dată la maxim pe timpul nopţii, nominalizând clubul Kayo, despre care susţine că „îi plăteşte chirie şefului ANPC, secretarul de stat Horia Constantinescu, prin offshore-ul familiei din Panama”.

Primarul Sectorului 1 a mai spus că a sesizat Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, structură din cadrul Poliție Române. Totodată, primarul a mai spus că va cere ANAF-ului confiscarea sumelor rezultate pe perioada suspendării activității. Suspendare pe care de altfel tot ea a dispus-o.

„O singură terasă din parcul Herăstrău continuă să încalce legea şi bunul simţ cu muzica dată la maxim pe timpul nopţii. Este vorba de clubul Kayo, cel care îi plăteşte chirie şefului ANPC, secretarul de stat Horia Constantinescu, prin offshore-ul familiei din Panama.

Avocaţii clubului au contestat decizia de suspendare a activităţii pe care am dat-o, v-am spus că legile sunt făcute în favoarea lor. Nu-i interesează să respecte regulile, pentru că au protecţie direct în Guvernul României”, a scris edilul duminică, pe Facebook.

Edilul a anunţat că a sesizat Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei Române şi că va cere ANAF confiscarea tuturor veniturilor realizate pe perioada suspendării activităţii.

„Totodată, am dispus verificarea contractelor prin care aceste persoane au dobândit fraudulos spaţii în parcul Herăstrău”, subliniază primarul Sectorului 1.

În urma acestor acuzații făcute de edilul Sectorului 1, Horia Constantinescu o atacă dur pe Clotilde Armand.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.