duminică, 2 aprilie, 2023

Momente de groază într-un avion din SUA. Un pasager a vrut să deschidă în zbor uşa de urgenţă

Publicat:

Clipe de groază într-un avion din Statele Unite ale Americii. Un tânăr a vrut să deschidă în zbor uşa de urgenţă şi a atacat şi-un însoţitor de bord.

Totul s-a produs în timpul cursei United Airlines de la Los Angeles la Boston.

Clipe teribile într-un avion din SUA

Pasagerii unui avion care zbura de la Los Angeles la Boston au avut parte de clipe terifiante. Unul dintre oamenii aflaţi la bord a vrut să deschidă uşa de urgenţă a avionului, în timpul zborului. De asemenea, acesta a atacat un însoţitor de zbor cu o lingură pe care a transformat-o în armă.

Stewardesa a fost cât pe ce să fie rănită de tânărul care a umblat la uşa de urgenţă. Totul s-a produs cu 45 de minute înainte de aterizarea aeronavei.

Echipajul a primit o alertă precum că uşa laterală era dezarmată, iar mânerul a fost mişcat într-o poziţie necorespunzătoare.

Un însoţitor de zbor s-a deplasat la scaunul tânărului care fusese văzut că a umblat la uşa de urgenţă şi a fost chestionat. În acel moment, bărbatul s-a năpustit asupra angajatului United Airlines şi l-a lovit în zona gâtului cu o lingură, de trei ori. Tacâmul fusese rupt pentru a fi transpormat într-o armă.

Într-un final, membrii echipajului și ceilalţi pasagerii au reuşit să-l imobilizeze. Autorităţile au fost anunţate, iar făptaşul a fost luat în custodie imediat la aterizare.

Important de precizat este faptul că bărbatul care a pus un avion întreg în pericol le-a menţionat anchetatorilor că a crezut că unul dintre însoţitori încerca să-l omoare. El riscă în prezent o pedeapsă cu închisoarea pe viaţă.

Incident şi pe Aeroportul Otopeni din Bucureşti

O altă scenă şocantă a fost surprinsă pe Aeroportul Otopeni din Bucureşti. O femeie ce se afla cu un copil mic în braţe a pierdut avionul, iar în timp ce aeronava se pregătea de decolare, aceasta a încercat să o prindă din mers. Femeia a forţat ieşirea de urgenţă şi a fost oprită de personalul aeroportuar, la timp.

Pasagera, originară din Egipt, a ajuns prea târziu la aeroport pentru a se îmbarca în cursa Tarom care se îndrepta spre Londa.

„În cursul zilei de 5 martie a.c., o pasageră de origine egipteană, însoțită de un copil mic (infant), nu s-a prezentat la poarta de îmbarcare pentru zborul RO391 cu destinația Londra. Reprezentanții companiei aeriene au apelat-o în mod repetat, prin intermediul instalației de sonorizare, și, ulterior, au închis poarta de îmbarcare, aeronava punându-se în mișcare pentru decolare. Ulterior, pasagera a ajuns la poarta de îmbarcare, a forțat două uși (care au rol și de ieșire de urgență și, odată forțate, au declanșat alarma de securitate) și a coborât, prin pasarela de îmbarcare, pe platforma aeroportului. Aici a fost oprită de personalul de pe platformă și preluată de către Poliția de Frontieră. Traficul aerian și operațiunile de la sol nu au fost afectate iar cursa către Londra a decolat la timp”, transmit reprezentanții Aeroportului Otopeni.

Din păcate, un incident s-a produs și pe Aeroportul Internațional Iași, în urmă cu mai mult timp. Astfel, bărbatul care se afla într-un avion din SUA ar fi putut crea o adevarată tragedie dacă ușa de urgență se deschidea.

Interesant de citit

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite