luni, 24 iunie, 2024

O femeie a fost înțepată de o viespe și a leșinat! Cum a reacționat un echipaj de poliție din Bacău

O femeie a fost înțepată de o viespe și a leșinat. Femeia în vârstă de 43 de ani, din Bacău, a intrat în șoc anafilactic și a avut marele noroc să fie dusă de un echipaj de poliție la spital, unde a fost salvată de medici. După ce și-a revenit, femeia a dorit să-și cunoască salvatorii.

O femeie a fost înțepată de o viespe și a leșinat!

Maria Muscalu, o femeie, în vârstă de 43 de ani, din Bacău, a fost înțepată de viespe și a început să se simtă tot mai rău.

După ce o asistentă de la Horgeşti i-a zis să vină la spital deoarece nu mai are timp să aștepte să vină salvarea. În aceste condiții, femeia a decis să se urce în maşină și să plece spre Bacău.

După ce a condus 25 de kilometri din satul ei până în municipiul Bacău, femeia a reușit, cu ultimele puteri, să ceară ajutorul unui echipaj de Poliție.

Polițiștii nu au stat mult pe gânduri și au luat-o pe femeie în mașină, au pornit semnalele luminoase și acustice pentru că era un caz care punea în pericol viața femeii.

Agenții au dus-o la spital chiar înainte să intre în şoc anafilactic. Medicii spun că, fără intervenţia poliţiştilor, femeia putea să-și piardă viața.

Imediat după ce a ajuns în curtea spitalului, femeia a leşinat. A fost preluată imediat de medici, după ce a intrat în soc anafilactic, o reacție ce poate duce la moarte.

„Este o reacţie exagerată care constă, în caz extrem, la obstrucţia căilor respiratorii, în prăbuşirea tensiunii arteriale, pierderea cunoşinţei şi chiar instalarea stopului cardiorespirator”, a menționat reprezentantul SAJ Bacău, Adrian Colibaba.

Femeia era atât de umflată încăt vedea doar siluete. Acum, că şi-a revenit, a ţinut să-i cunoască pe salvatorii săi, care i-au oferit și un coș cu flori.

„Am zis să le pot mulţumi personal pentru că în momentul ăla eu nu i-am ţinut minte, nu am ştiut cine m-a adus la spital, nu am ştiut nimic”, a spus Maria Muscalu.

Oamenii legii au precizat că nu au făcut nimic special, ci doar şi-au făcut datoria, iar gestul lor trebuie văzut ca o normalitate, nu ca o excepţie.

A fost înţepat de albine şi a intrat în şoc anafilactic

Un bărbat de 61 de ani din Ţibana a fost adus de urgenţă, în luna iunie a acestui an, cu elicopterul SMURD după ce a fost înțepat de albine și a intrat în șoc anafilactic, anunță prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

„Pacientul C Adrian, 61 ani din Ţibana adus cu elicopterul. Șoc anafilactic la înţepături de albine, IOT+VM, adrenalina 10ug/min. Tratat în urgentă și îl vom interna în ATI Spiridon”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Acum, o femeie a fost înțepată de o viespe și a leșinat. Marele noroc al femeii a fost un echipaj de poliție, care a dus-o rapid la spital.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.